פורסם 2007 במרץ 2818 שנים שלום לכולם, לחבר שלי יש הארדיסק SATA, וכשהוא עושה BOOT דרך הדיסק של הוינדוס אחרי קריאת הקבצים שזה עושה, הוא מבקש להכניס דיסקט עם הקבצים של הHD [יעני הקבצים להתקנת הHD בתוך הדיסקט] ואומרים לו ללחוץ על F6, וכלום לא קורה...מישהו יודע מה הבעיה?
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים אם אני לא טועה (תקנו אותי) הדריברים האלה נחוצים רק אם מתקינים יותר מכונן אחד לא?אני יש לי רק אחד של SATAII 320 והוא לא עושה לי בעיות
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים רוב הלוחות היום יודעים לדמות את ה SATA כ IDE, ואז אין בכלל צורך בדרייבר עבורו (כן, גם ב DOS אפשר לגשת לכונן ה SATA). דרייבר ל SATA צריך רק אם אתה מפעיל את הכונן במצב SATA או אם אתה יוצר מערך RAID כלשהו.
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים ואם אני שם כמה SATAII בתצור JBOD? כאילו בלי שום דבר מיוחד רק מחובריםיעשה לי בעיות? (אצלי הSATAII עובד בלי דריבר מיוחד אבל יש לי רק כונן אחד)
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים הכי בטוח שתסתכל בחוברת של הלוח לגבי ההסבר למצב הזה. אני לא בטוח אם זה מתייחס לתצורת RAID כלשהי או בכלל לבקר ה SATA הנוסף שיש על הלוח.בכל מקרה - מאד לא מומלץ לשנות את תצורת הדיסק הקשיח לאחר שהתחלת לעבוד איתו (התקנת מערכת הפעלה, העתקת קבצים וכד').
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים לא אני לא מתכוון לשנות כלוםאני רק רוצה להוסיף עוד דיסק של 250GB SATAIIבלי שום רייד בלי שום בלאגנים
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים אז הכי טוב שפשוט תוודא שבביוס הדיסק הזה יעבור במצב של IDE. כנ"ל גם לגבי פותח הנושא - לא תצטרך דרייברים להתקנה עם F6 (לפחות לא עם לוחות מודרניים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.