עבור לתוכן

העברת מידע מדיסק לדיסק כולל הWINDOWS ללא איבוד נתונים

Featured Replies

פורסם

יש לי עכשיו דיסק 40ג'יגה שעליו מותקן XP ואני קונה עכשיו דיסק 250 שעליו אני רוצה לשים את האת אותו הXP שנמצא על ה40ג'יגה ושיעבוד בידיוק כאילו זה ה40ג'יגה..

אם זה משנה ההארדיסק הראשון הוא : WD 400BB 7200RPM 2mb IDE והחדש הוא : WD 2500KS 250GB 16mb SATAII

פורסם

אני חושב שאפשר לעשות את זה ע"י שימוש ב norton ghost כדי לגבות ואז לשחזר את הגיבוי על הכונן החדש

פורסם

או אקרוניס שעדיפה עלי.

פורסם

שם באנגלית?

פורסם

Acronis True Image

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני צריך לעשות משהו מיוחד או שזה דיי פשוט? ואיך בידיוק אני עושה את זה?

מישהו יכול יותר לפרט?

אני צריך שה250 יהיה מחובר ביחד עם ה40 ג'יגה כדי שזה יעבוד? או משהו בסגנון?

הבוט הוא בוט של ויסטה.. וויסטה מותקן על הכונן השני של ה60ג'יגה אבל הקובץ בוט נמצא על הדיסק של ה40ג'יגה אז אם אני אעתיק את הכונן 40 אז את ה60ג'יגה אני אוכל להשאיר אותו דבר ועדיין XP וויסטה שניהם יעבדו כמו מקודם?

פורסם

ב norton ghost אפשר ליצור boot disk מפעילים את המחשב איתו, כל הדיסקים שקשורים צריכים להיות מחוברים, ואז פשוט בוחרים מאיפה ולאיפה לגבות (דיסק שלם או מחיצה).

פורסם

עם Acronis אתה פשוט עושה backup שלם למחיצת C, שומר את הקובץ על גבי דיסק אחר (זה שלא עובד פירמוט).

אח"כ אתה מבצע דיסקט איתחול (או DOK איתחול שהוא יותר נוח) עם Bootable Rescue Media Builder

מאתחל עם הדיסקט\DOK ושם אתה מבצע Recovery למחיצת C ששמרת.

פורסם
  • מחבר

עכשיו אם קובץ הבוט נמצא על C שנמצאת על ה40ג'יגה אני אוכל פשוט להעתיק את כל תוכן כונן D לתוך הדיסק החדש(במחיצה חדשה בדיסק זה) ועדיין ויסטה תעבוד?(ויסטה נמצאת על הדיסק השני אבל קובץ הבוט על הדיסק הראשון...)

XP אני יודע שבטוח יעבוד... אבל האם גם ויסטה תעבוד אחרי שאני אעתיק אותה מכונן לכונן?(ויתרתי על ההעתקה של כונן C..)

כי חשבתי שזו הדרך הטובה ביותר.. אני אעביר את ה60ג'יגה במקום את ה40ג'יגה מכיוון שגם ככה אין לי צורך בכזו כמות של מקום וקובץ הבוט נמצא על ה40ג'יגה.. אז במקום להסתבך פשוט להעתיק ישירות

פורסם

לא הבנתי בדיוק מה אתה מנסה להגיד אבל זה עושה לך קובץ Image זהה למה שיש לך, אם כרגע יש לך ב C מערכת הפעלה ואתה שם דיסק קשיח חדש (וכמובן שבו תהיה מחיצת C במצב active) ותעשה recovery ל image שיצרת, כל מה שהיה לך יישאר אותו הדבר (ז"א ש XP ו\או ויסטה יעלו לך מ C בכונן החדש).

פורסם
  • מחבר

לא, אני התכוונתי שXP מותקן על מחיצה C כאשר גם קובץ הבוט של ויסטה(שכולל בתוכו את XP) נמצא על מחיצה C... ויסטה מותקנת על מחיצה D, מה שאני בעצם שואל זה אם אני אקח ואעתיק באופן רגיל ונורמאלי(דרך הוינדוס) מהדיסק שכולל את מחיצה D את כל תוכן מחיצה D כולל ויסטה, ויסטה תמשיך לעבוד?(כמובן שXP יעבוד מכיוון שאני בעצם לא מבצע שום שינויים בו, אבל האם ויסטה תמשיך לעבוד אחרי העתקה? במידה ומדובר במחיצה שאין עליה קובץ בוט...

פורסם

למה לסבך את העיניינים???

עושים דיסק Boot עם Norton Ghost, מעלים ממנו את המחשב כאשר שני הדיסקים מחוברים.

בוחרים באופציה הבאה: Local->Disk-To Disk וזהו...

פורסם
  • מחבר

או,זה כבר נשמע הרבה יותר נורמאלי, הבנתי, תודה רבה :)[br]פורסם בתאריך: 29.03.2007 בשעה 12:10:42

עשיתי מה שאמרתם, הכל טוב ויפה ויש מסך בוט.. אבל שאני לוחץ על EARLIER VERSION OF WINDOWS (XP) אני מקבל את שגיאת הNTDLR...

להיכנס לויסטה אין בעיה, לכן נכנסתי וראיתי מה הולך שם ולהפתעתי הרבה ראיתי שם את הNTDLR ככה שאני באמת לא יודע מה הבעיה.. מה שיותר מוזר הוא שכשאני מכניס את הדיסק 40ג'יגה(שאותו העתקתי) המחשב בעצם מקבל את הבוט מה250ג'יגה אבל עולה! והוא עולה מה250.. הוינדוס כן מצליח לעלות מה250 אבל רק כשה40 ג'יגה מחובר... מה הולך כאן!?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים