עבור לתוכן

לא מצליח לאבטח ראוטר נגד שכנים : 3Com® 3CRWER100-75 |למישהו יש אותו ויכול לעזור?

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש ראוטר: 3Com® 3CRWER100-75

ואנחנו לא מצליחים לעשות שהוא יהיה עם סיסמא כדי ששכנים לא יכנסו אליו,

למישהו יש מושג איך עושים את זה?

תודה:)

פורסם
  • מחבר

http://support.3com.com/infodeli/tools/wireless/3crwer10075/3CRWER100-75_Quick-Install-Guide.pdf

קראת שם ?

על איזה סיסמא אתה מדבר ? גישה להגדרות הראוטר, או גלישה אל-חוטית מאובטחת עם סיסמא ?

תודה.

קיבלתי את החוברת הזו עם הראוטר.

אני מתכוון, איך אפשר לעשות שרק הלפטופ יהיה מחובר דרך הראוטר והשכנים לא יוכלו להיתחבר,

כי בבניין, לפי מה שרשום בלפטופ יש עוד 5 אנשים עם ראוטר אלחוטי והוא כן מצליח להיתחבר אליהם ולגלוש, איך אני יכול להימנע מזה אצלי?

תודה:)

פורסם

אתה מדבר על גלישה אל-חוטית כמובן.. פשוט מאוד, לך להגדרות ה wireless ותבדוק שם security / encryption, תשים את זה על WPA או עדיף WPA2, אחרי זה הוא יבקש סיסמא בשביל החיבור.

פורסם
  • מחבר

:o תודה רבה לך:)

כל פעם שאני אדליק את המחשב \ רשת זה יבקש סיסמא נכון?

פורסם

תעזוב אותך מהצפנות וסיסמאות, תפעיל מסנן MAC וגמרנו.

פורסם

תעזוב אותך מהצפנות וסיסמאות, תפעיל מסנן MAC וגמרנו.

אמממ.. מה זה? :nixweiss:

פורסם

אתה יכול להגדיר לנתב לאפשר חיבורים רק מכרטיסי רשת מסוימים. חפש שם mac filter או משהו כזה בהגדרות, ואז אתה יכול לבדוק את ה MAC שלך ע"י כתיבה במחשב ipconfig /all ותוסיף את ה phsyical address שאתה מקבל לרשימה שם, ורק הוא יוכל לגשת לנתב.

פורסם

לכל כ.רשת יש מספר טבוע יחודי (כמו נשק צה"לי) שניתן לו במפעל ובלתי אפשרי לשנות אותו ללא שימוש באמצעים קיצוניים, אתה מגדיר לנתב שרק כ.רשת בעל המספר המסויים הזה יוכל להתחבר אליו, נורא פשוט.

פורסם
  • מחבר

WOW

OK, תודה רבה לכולם:)

אני כבראה יוסיף את הMAC של הכ. רשת שלי:)

תודה רבה עוד הפעם.

פורסם

אה נחמד.

לא ידעתי את זה.

אתה יכול להסביר לי איפה האפשרות הזאת נימצאת, פשוט אני לא במחשב שלי כרגע.

פורסם

זה שונה בכל נתב, וזה לא כזה מאובטח כמו שאולי נדמה

מאוד קל לשנות MAC של כ.רשת, יש כאלה שאפילו אפשר לשנות להם את ה MAC דרך ה DEVICE MANAGER בלי תוכנה מיוחדת

וממש לא צריך "אמצעים קיצוניים"

בוא נאמר, שכל script kidd יוכל להתגבר על זה

ובנוסף , הנתונים לא מוצפנים, כלומר גם אין למישהו גישה לרשת שלך, הוא עדיין יכול לראות את כל התעבורה האלחוטית שלך

שזה כולל ססמאות שלך לאתרים, אייסיקיו, מסנג'ר, ומה שאתה לא רוצה לדמיין אפילו.

אתה צריך לאבטח ולהצפין את הרשת שלך להגנה נורמלית, תשתמש ב WPA.

פורסם

תזכור שאם הם לא מאבטחים את המחשבים שלהם בצורה נורמלית - מה שבד"כ קורה עם גנבים כאלה - והפעילו שיתוף לכוננים -

קיבלת תיקיית רשת פרטית שלך (מישהו אמר פורנו גמדים?) :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים