עבור לתוכן

לא בטוח שזה בעיה, בקשר לביוס וכ.מסך

Featured Replies

פורסם

נכנסתי לביוס עכשיו, סתם רציתי לראות מעלות.

נכנסתי שם לראות כמה דברים וראיתי שב:

AGP Aperture Size מסומן כ 64MB.

הכרטיס מסך שלי הוא AGP, אבל 128MB, אני צריך לשנות את זה? או שזה לא קשור לכרטיס?

תודה לעונים :)

פורסם

ההגדרה הנ"ל אומרת שברגע שיהיה צורך ביותר זיכרון מאשר הזיכרון הפיסי בכרטיס מסך שלך רק אז יהיה שימוש של 64MB‏ מהזיכרון RAM‏... ובגדול אין לך צורך לשנות כלום...

פורסם

זה אומר שהכרטיס שלך יש לו 64MB פיזית על הכרטיס

ויש אפשרות ""לגנוב" עוד 64 מהRAM של המערכת

פורסם

התכוונת יש לו 128 MB על הכרטיס....

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה כולם :)

אפשר לנעול.

פורסם

התכוונת יש לו 128 MB על הכרטיס....

לא

התכוונתי שיש לו 64MB פיזית על הכרטיס

ה64 הנוספים כדי להגיע ל128 הוא "גונב" מה RAM של המערכת

זה מה שנקרא SHARED MEMORY

פורסם

‏^‏^^ אז אתה טועה... כי יש לו פיזי 128MB‏ על הכרטיס... ככה שה64MB‏ שהוא יקח מהRAM‏ יעלו את זה לסביבות ה200MB...

פורסם

אז אם יש לו 128MB מיועדים למה למערכת להפחית לו את זה ל64?

פורסם

אז אם יש לו 128MB מיועדים למה למערכת להפחית לו את זה ל64?

זה לא מפחית, אלא בנוסף ל-128 הקיימים ניתן להוסיף 64 או 128 מה-RAM (כלומר 196 או 256 מקס'). זה גם במהירות שוונה לרוב מהזיכרון בכ. מסך, כך שאל תצפה לשיפור של 1:1.

פורסם

כנראה לא הבנת את זה נכון... ה128MB‏ הם "מובנים" בכרטיס...ההגדרה בביוס היא לרגע בו יהיה צורך ביותר מהזיכרון ה"מובנה" שעל הכרטיס... וההמלצה היא להגדיר חצי מהזיכרון הפיסי שיש בכרטיס עצמו...

פורסם

ההמלצה היא להגדיר חצי מהזיכרון הפיסי שיש בכרטיס עצמו...

זה לא תלוי כרטיס? ראיתי המלצות של NATER ה-mod של Sharkyforums - video cards שממליץ לא לרדת מ-128 לעולם (אגב, המלצות שאני מיישם כבר לא מעט זמן) , היות שהרבה משחקים לא מתפקדים אחרת. קראתי גם על בעיות עם GTA 3 דווקא הפוך, אבל זה לדעתי המיעוט... מאיפה המקור להמלצה הכללית (סקרנות...)?

באיזה כרטיס מדובר?

פורסם

ההמלצות זה מכמה וכמה מאמרים ומדריכים שונים שקראתי... ובגדול אם הכרטיס של הוא לא מובנה בלוח (או TC‏ וכו) ההגדרה הנ"ל די מיותרת שכן כמעט ואין בה שימוש בפועל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים