פורסם 2007 במרץ 2718 שנים יש לי HD ישן נושן 20G.התקנתי עליו ווינדאוס ואז הוא לא עלה.ועכשיו הוא לא מתפרמט בשום דרך!גם שאני מפרמט דרך דיסק או דרך הווינדאוס הוא מגיע ל100% ואומר שהייתה שגיאה
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים אתה עושה פירמוט מלא או מהיר ? בכל מקרה, יכול להיות שהוא הלך.. נסה לבדוק אותו עם spinrite.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר גם רגיל וגם מהיר. אה וד.א הוא מחובר בFLAT,ושלי מחובר בSATA. ושאני מחבר את שניהם ומעלה את הרגיל,הוא נתקע באמצע ככה שאני גם כבר לא יכול לפרמט אותו מהווינדאוס
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים ניסית לפרמט דרך דיסקט הפעלה כמו של חלונות 98?או כל דיסקט שתגיע איתו למצב של דוס ואז תרשום format c: הנקודותיים אחרי ה C או את האות של הכונן אם זה D או E ..אולי זה יעזור.. ככה הייתי מפרמט את הכונן במחשב הישן שלי גם 20 גיגה..
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים נסה להוריד תוכנת בדיקות של היצרן ונסה להריץ שם "Write Zeros", זה אמור להביא את הכונן למצב התחלתי ויכול להיות שיאפשר לך לעשות אחרי זה פורמט רגיל.רק תוודא שאתה עושה את זה לדיסק הנכון, כל המידע נהרס בזמן כתיבת אפסים.
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים מחבר הצלחתי שהווינדאוס יעלה בזמן שהוא מחובר! הוא של quantum,מכירים? אוף האתר שלהם לא עובד,יש תוכנה אחרת?
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים חחח, זה ענתיקה... הם מכרו את חטיבת הדיסקים שלהם ב 2000 למקסטור. בכל מקרה, אם אתה יכול להשיג את התוכנה spinrite כפי שציינתי בהתחלה...
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים מחבר גררר תוכנה בכסף תנו לי 20 דקות ^ ^[br]פורסם בתאריך: 28.03.2007 בשעה 13:40:42 עריכה: יש לי לא הבנתי איך מתקינים אותה
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים ממה שאני זוכר, קובץ ההתקנה מאפשר לעשות image שצורבים על דיסק ומפעילים את המחשב מהדיסק...ד"א יכול להיות שפשוט הדיסק הלך (הלכו לי כמה quantum fireball בזמנו).
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר הHD עובד אני חושבאני מצליח להעלות עליו קבצים.אני רוצה לנקות אותו לגמרי.איזו תוכנה יש חוץ ממה שאמרת שיכולה לפרמט אותו למצב חדש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.