פורסם 2007 במרץ 2718 שנים אני רוצה מהמחשב : - עבודה מהירה : תגובתיות וזמן עלייה של התוכנות, קימפולים ודברים כאלה - שקט (מוחלט ! אני יושן ליד המחשב הזה) - המחשב מריץ לינוקס ושולחן עבודה KDE - המחשב לא משמש למשחקי מחשב - אני רוצה לקנות דברים שיהיה להם אורך חיים ארוך - המחשב לא באובר קלוקמפרט :CPU : Intel P4-478 1.7GHzMB : MSI MS-6547 V2RAM : 1 * 256M 400MHz DDR KingstonPSU : Enermax 370WCPU Cooling : Intel genericGraphics : Voodoo3Ethernet : Realtek 8139Cאני הולך לשדרג : - כונן קשיח חדש (ATA מקבילי 80G) - להוסיף זכרון - להחליף קירור של המעבדכונן קשיח : - כמה קאץ' ? - איזה חברה הטובה ביותר מבחינת : שקט ביצועים אמינות (בנפרד) ?זכרון : - כמה כדיי שיהיה בסהכ ? - איזה חברה ? (זה משנה ?) - מהירות 400 או 533 ? (לא משמעותי או יחי ההבדל הקטן ?)קירור מעבד : - איזה קירור הייתם ממליצים (דגם ספציפי) ? - שייכנס ברווח מהלוח אם לספק (הספק מקביל ללוח - יש שם 85 מ''מ רווח מפני הלוח עד לספק. בקיר הזה של הספק יש מאוורר שמושך אויר לתוך הספק) - שישמור את הטמפ' של המעבד באיזור ה 45 - 50. 55 בעומס גבוה (המאוורר של אינטל נותן את זה) - שיהיה שקט
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים תשים גיג'ה זיכרוןוכרטיס מסך נורמלי R9550 ומעלה .מעבר לזה לא שווה להשקיע יש לך מעבד זבל .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.