עבור לתוכן

אינטרנט דרך החשמך... יש כזה דבר בכלל?!!

Featured Replies

פורסם

שמעתי שיש באירופה בשלבי נסיון של אינטרנט בחשמל... באמת יש כזה דבר?!!!!

פורסם

באמת יש כזה דבר... השיטה היעילה ביותר לדעתי (וזולה יחסית).

פורסם

יש יש , זאת אומרת לא ממש דרך החשמל , פשוט יש שימוש בתשתית של החשמל לחיבור עד הספק ...

פורסם

עקרונית זה אפשרי.. שכן בסך הכל כל הנתונים שנשלחים בכבלי הטלפון הם נתונים חשמליים.

אך עם זאת אי אפשר יהיה להשתמש בשקעי החשמל הרגילים אלא בשקעים עם תשתית מיוחדת שכן אותו החשמל במערכת באינטרנט רגיש מאוד לתנודות מתח, שקיימות בשקעים הרגילים ללא הרף.

ולכן אני לא רואה שום הבדל בין זה לבין קווי הטלפון.

פורסם

יש כזאת חברה ישראלית, חבר שלי עובד בה, אבל משום מה שכחתי את שמה.

פורסם

באמצעות החשמל ניתן יהיה לחבר כל משתמש לשירות, ללא כל הגבלת מרחק שהיא... מה שקיים באמצעות טכ' ה xDSL על גבי קווי הטלפון והתלות בעומס השכונתי כשזה נוגע לטכ' הכבלים.

מה שבטוח, עם חברת החשמל של ישראל, החלום כבר התנפץ ממזמן...

פורסם

מה שבטוח, עם חברת החשמל של ישראל, החלום כבר התנפץ ממזמן...

למה ?

פורסם

קראתי על ניסוי כזה בגרמניה לפני שנים... ומאז לא שמעתי על זה כלום. בכל מקרה, גם אם זה יוטמע בכל העולם ויאפשר מהירויות מטורפות והכל טוב ויפה, אנחנו נצטרך לחכות לזה בארץ כמו כלבים משהו כמו 5-10 שנים עד שזה יגיע...

פורסם

תשמע, זה תלוי בדרישה..

הכל שאלה של היצע וביקוש, ולחברת החשמל לא יהיה שווה להכניס אנטרנט במהיריות מטורפות (דרך החשמל) כאשר לא יהיו צרכנים לזה בארץ.

שזה נכנס בחקיקה, ולא כמו אצלנו, שלוקח למשרד תקשורת חצי שנה, כדי לאפשר שירות כמו כבלים, או ADSL, זה עובד.

פורסם

שזה נכנס בחקיקה, ולא כמו אצלנו, שלוקח למשרד תקשורת חצי שנה, כדי לאפשר שירות כמו כבלים, או ADSL, זה עובד.

חצי שנה?

נסה 3 שנים....

http://www.nezeq.co.il/

פורסם

אני זוכר שב-97' כבר דיברנו על אינטרנט מהיר ועל זה שאו-טו-טו משרד התקשורת מאשר את זה וכולנו נגלוש במהירויות מטורפות... זה לקח כמה שנים טובות עד שזה הגיע אלינו, וכשזה כבר הגיע - זה לא באמת אינטרנט מהיר.

פורסם

אני זוכר שב-97' כבר דיברנו על אינטרנט מהיר ועל זה שאו-טו-טו משרד התקשורת מאשר את זה וכולנו נגלוש במהירויות מטורפות... זה לקח כמה שנים טובות עד שזה הגיע אלינו, וכשזה כבר הגיע - זה לא באמת אינטרנט מהיר.

צודק הבחורצ'יק :-\

עוד דוגמא: אינטרנט בלויין מישהו?

פורסם

מישהו... אבל לא בישראל ::)

פורסם

כן, בזמנו קיבלתי הצעה לחיבור לאינטרנט "מהיר" מאקטיוינט ז"ל..

פורסם

עד כמה האינטרנט היה אמור להיות "מהיר"?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים