פורסם 2007 במרץ 2718 שנים תבדוק שגוף הקירור יושב טוב, שהמאוורים מחוברים ופועלים, תנקה אבק ותעדכן... (בהנחה שזה בכלל מחימום יתר...) - אולי גם משחה טרמית (אבל אני מניח שהבעיה צצה לפתע (כן?).
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר הוא מצפצף שאני מדליק אותו..וזה כותב שהוא נכבה כתוצאה מחימום יתר..הטמפ' במחשב 80+..[br]פורסם בתאריך: 27.03.2007 בשעה 19:45:34הוא מצפצף שאני מדליק אותו..וזה כותב שהוא נכבה כתוצאה מחימום יתר..הטמפ' במחשב 80+..
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מה המפרט שלך... ואתה מוזמן להתחיל לנקות אבק לסדר חוטים וכו לראות אם זה ישפיע משמעותית... כנס לביוס ונסה לעלות את הטמפ' כיבוי של המעבד...
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מה המפרט שלך... ואתה מוזמן להתחיל לנקות אבק לסדר חוטים וכו לראות אם זה ישפיע משמעותית... כנס לביוס ונסה לעלות את הטמפ' כיבוי של המעבד...אתה בטוח שזה רעיון טוב? תלוי במעבד, ייתכן ש-80 מעלות זה גבוהה מאד ולהעלות את טמפ' הכיבוי עלולה לעשות נזק...אני הייתי ממליץ לחכות עם זה עד שתעלה מפרט. אם אכן המעבד יכול לעמוד בעומס חום... אני מסכים ב-100% עם הבחור מעלי.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר ניקיתי עכשיו את המחשב מבפנים הייתה כמות רצינית של אבק....אני אראה איך יהיה עכשיו...
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים אומרים שאבק דופק את הרכיבים האלקטרונים זה נכון ?לא ממש:http://pcpitstop.com/news/maxpc/cooling.asp
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים אני דיסלקטי לא מסוגל לקרוא הרבה O0"No matter how you cool your PC, remember that dust is an insulator. A heat sink full of dust will have a tough time removing heat. "
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.