עבור לתוכן

יש לי שאלה קטנה בקשר להתחממות יתר במחשב..

Featured Replies

פורסם

כל כמה דקות המחשב שלי נכבה כתוצאה מחימום יתר...מה אני עושה...?

תודה...

פורסם

אתה בטוח שזה מחימום יתר...הוא מצפצף אחרה הכיבוי ? מה המפרט שלך והטמפ' ?

פורסם

תבדוק שגוף הקירור יושב טוב, שהמאוורים מחוברים ופועלים, תנקה אבק ותעדכן... (בהנחה שזה בכלל מחימום יתר...) - אולי גם משחה טרמית (אבל אני מניח שהבעיה צצה לפתע (כן?).

פורסם
  • מחבר

הוא מצפצף שאני מדליק אותו..וזה כותב שהוא נכבה כתוצאה מחימום יתר..הטמפ' במחשב 80+..[br]פורסם בתאריך: 27.03.2007 בשעה 19:45:34

הוא מצפצף שאני מדליק אותו..וזה כותב שהוא נכבה כתוצאה מחימום יתר..הטמפ' במחשב 80+..
פורסם

מה המפרט שלך... ואתה מוזמן להתחיל לנקות אבק לסדר חוטים וכו לראות אם זה ישפיע משמעותית... כנס לביוס ונסה לעלות את הטמפ' כיבוי של המעבד...

פורסם

מה המפרט שלך... ואתה מוזמן להתחיל לנקות אבק לסדר חוטים וכו לראות אם זה ישפיע משמעותית... כנס לביוס ונסה לעלות את הטמפ' כיבוי של המעבד...

אתה בטוח שזה רעיון טוב? תלוי במעבד, ייתכן ש-80 מעלות זה גבוהה מאד ולהעלות את טמפ' הכיבוי עלולה לעשות נזק...

אני הייתי ממליץ לחכות עם זה עד שתעלה מפרט. אם אכן המעבד יכול לעמוד בעומס חום... אני מסכים ב-100% עם הבחור מעלי.

פורסם
  • מחבר

ניקיתי עכשיו את המחשב מבפנים הייתה כמות רצינית של אבק....אני אראה איך יהיה עכשיו...

פורסם

אומרים שאבק דופק את הרכיבים האלקטרונים זה נכון ?

פורסם

אני דיסלקטי לא מסוגל לקרוא הרבה O0

פורסם

אני דיסלקטי לא מסוגל לקרוא הרבה O0

"No matter how you cool your PC, remember that dust is an insulator. A heat sink full of dust will have a tough time removing heat. "

פורסם

תודה 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים