פורסם 2002 בינואר 523 שנים הזכרתם לי תבדיחה עם המדען שעשה ניסוי על זבוב והגיע למסקנהזבוב בלי כנפיים לא שומעבדיחה ישנה, אבל עדיין היה נחמד להזכר...לא משנה...לא אמרתי כלום!
פורסם 2002 בינואר 623 שנים נו, אתה לא מכיר...???מדען אחד(גאון) החליט לעשות ניסוי:לקח זבוב אמר לו עוף!, הזבוב עףההוא הלך ליומן שלו רשם זבוב עם 4 רגליים ו2 כנפיים יכול לעוףהלך הוריד לו רגל, אמר לו עוף והזבוב עףרשם זבוב עם 3 רגליים ו2 כנפיים יכול לעוףהוריד לו עו רגל וחזר על הניסוי,רשם זבוב עם 2 רגליים ו2 כנפיים יכול לעוףחזר עוד פעם על הניסוירשם זבוב עם רגל אחת ו2 כנפיים יכול לעוףועוד פעם חזר על הניסוירשם זבוב עם בלי רגליים ו2 כנפיים יכול לעוףעכשיו הוא עבר לשלב הבא:תלש לו כנף וצעק לו עוף!הזבוב קירטע לכנה שניות באווירהמדען רשם זבוב בלי רגליים וכנף יכול לעוף(בערךהוריד לו עוד כנף וצעק לו עוף!לא קרא כלום!אז המדען רשם זבוב בלי רגליים ובלי כנפיים לא שומע!
פורסם 2002 בינואר 623 שנים מוכן להשתתף בניסוי?זה תלוי בכמה משלמים לך......50 מליוןקל לקנות אותך בכסף....הא?
פורסם 2002 בינואר 623 שנים מוכן להשתתף בניסוי?זה תלוי בכמה משלמים לך......50 מליוןקל לקנות אותך בכסף....הא?תלוי כמה כסף.אם יתנולי 50 מליון, אני יהיה מוכן לעשות הכל- כל עוד זה לא גורם לי למוות..אני יהיה מסודר אח"כ.אבל אם זה יהיה קצת כסף, אז לא.
פורסם 2002 בינואר 723 שנים תלוי כמה כסף.אם יתנולי 50 מליון, אני יהיה מוכן לעשות הכל- כל עוד זה לא גורם לי למוות..אני יהיה מסודר אח"כ.אבל אם זה יהיה קצת כסף, אז לא.50 מיליון!!!
פורסם 2002 בינואר 723 שנים LOL!!! ROTFLMAO!!!!! :lol: :lol: LOL=LAUGHING OUT LOUD ROFL=ROLLING ON FLOOR LAUGHING ROFTLMAO??????????????????????????? WTF?????????????????????????? :s05:
פורסם 2002 בינואר 723 שנים תלוי כמה כסף. אם יתנולי 50 מליון, אני יהיה מוכן לעשות הכל- כל עוד זה לא גורם לי למוות.. אני יהיה מסודר אח"כ. אבל אם זה יהיה קצת כסף, אז לא. 50 מיליון!!! טוב...אתה אמרת.. אז אם היה לי 50 מליון אז: הייתי קונה 10 האמרים וממלא אותה ברמקולים שיהיו לפחות 800 וואט 15 איטצ', 6 כאלה יסיפיקו על כל אחד. 4 מחשבים- לכל נוסע אחד.. המחשב עם הכי הרבה כסף שאתה יכולים למצוא... 4 מסכי פלזמה 19 איטצ' לכל נוסע... 5-6 בתים עגולים הבנויים מרמקולים מסביב לביית, וסאב וופר עננננננקי המשמש כתיקרה.. נשים איזה בוטקה בצד בשביל המגברים.... עוד איזה 90-100 מחשבים בשביל הביית מחוברים ברשת ומקרנים ומסכי לפזמה ע=נ=ק=י=י=ם!!!.. כוסיות....... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.