עבור לתוכן

יש חברה מומלצת לדיסקים לצריבה?

Featured Replies

פורסם

אין חברה טובה מחברה .. בדיסקים בדברים אחרים כן אבל דיסקים אין ..

כולם טובים ..

תקנה סילבר ליין הם טובים לפי דעתיי .

• תגובות 30
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

^^^^^

אתה לא יודע על מה אתה מדבר - ואני עוד עדין איתך.

פורסם

אני כבר מזמן הפסקתי להתווכח, אם מישהו באמת מעוניין בדעה שיריץ חיפוש.

פורסם

תבדוק את הדיסקים עוד כמה חודשים ואז נראה כמה מהם עדיין עובדים בצורה תקינה... ורק הבהרה - כל הנאמר כאן הוא לגבי דיסקים של DVD ולא לגבי CD שאצל סילבר ליין הם בסדר גמור, הבעיה היא כאמור עם ה-DVD שלהם.

מצטרף. הייתי מרוצה מהCD שלהם וכשקניתי צורב DVD מתוך הרגל קניתי מדיות DVD שלהם - אחרי כמה חודשים התחילו להתקלף, לא

לעבוד ומלכתחילה הDVD בסלון לא רצה לקרוא אותם. עברתי לורבטים בעקבות המלצה שקיבלתי כאן ומאז אני מרוצה.

פורסם

תבדוק את הדיסקים עוד כמה חודשים ואז נראה כמה מהם עדיין עובדים בצורה תקינה... ורק הבהרה - כל הנאמר כאן הוא לגבי דיסקים של DVD ולא לגבי CD שאצל סילבר ליין הם בסדר גמור' date=' הבעיה היא כאמור עם ה-DVD שלהם.

[/quote']

מצטער להגיד לך, אבל גם דיסקים שצרבתי לפני כמעט 3 שנים ( מאז שיש לי את המחשב ) עובדים כמו גדולים...

גם המשחקים לסוני שצרבתי לפני שנה ויותר עובדים ללא בעיות...

סתם דוגמא זה המשחק GTA:SA שעובד לי עד היום ללא תקיעות...

אם יש דיסקים לא טובים זה TEAC, הדיסקים האלה נהרסים אחרי חודש אפילו פחות ( אני לא התנסתי איתם, אבל חבר שלי טיפש והוא קונה כל הזמן ולא מבין למה הם נדפקים... )

פורסם

מה עם LG הם נחשבים לטובים?

לא ראיתי שמישהו מדבר עליהם פה

פורסם

מצטער להגיד לך, אבל גם דיסקים שצרבתי לפני כמעט 3 שנים ( מאז שיש לי את המחשב ) עובדים כמו גדולים...

גם המשחקים לסוני שצרבתי לפני שנה ויותר עובדים ללא בעיות...

אולי יש לך SILVERLINE מטיוואן :jump: :jump: :jump:

פורסם

פשוט חבל להתווכח, יש בקרת איכות לכל דבר, דיסקים (בין אם זה CD או DVD) מיוצרים מתמיסות וחלקים שונים, סילברליין זה "מותג" ג'נרי להמונים (למה זה זול?.. מוזר אה?).

מאז שיש לי וורבטים אני לא זוכר מה זה לצרוב במהירות 4... רק 16 בשבילי, וכל דיסק.... בובה.

פורסם

לא לא לא חביבי! אתה לא תלמד אותנו! הרי זה ברור שהמדד הכי טוב לאיכות דיסקים זה כמה אפשר לצרוב עליהם בצריבת יתר - ככה בן דוד שלי אומר והוא אקר (כן, עם 'א' כי הוא תותח)!

סילברליין לנצח! הפריסבי הכי טוב ביקום!

פורסם
:lol:
פורסם

:smile1:

רגע מה לא ככה? אתה מכיר פריסבי יותר טוב?

פורסם

האמת? כן, פורטיס LOL

פורסם

תנסו ליצרוב עם סילברליין על 16 ואז אם וורבטים ואז תיראו את ההבדל

פורסם

נראה לי בנדא מגנטיק מנסה להתשלט על הפורום.

פורסם

האיכות של המדיות לא נקבעת לפי החברה שמשווקת אותם (שם המותג) אלא לפי מי שבעצם מייצר אותם (כלומר היצרן).

הבעיה היא שיש חברות (לדוגמא Verbatim) אשר משתמשות במספר יצרנים שונים, חלק איכותיים וחלק לא. למיטב הבנתי הדרך היחידה לדעת מי היצרן זה להכניס את הדיסק לכונן ולבדוק את קוד היצרן עליו (לדוגמא ע"י CD SPEED).

מישהו פרסם פה בעבר מאמר מאיר עיניים בנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים