פורסם 2007 במרץ 2718 שנים eutanbts, מאיפה אתה בארץ? אני מת"א ואני מתעצל ללכת ל-IQPC. חשבתי לקנות מבאג, אבל המחירים יקרים והמפרט מאוד מוגבל ופשוט.אני מת"א.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים ^ אחי הם באים אליך עד הבית, שמים את המחשב איפה שתירצה, בודקים שהכל פועל מרכיבים וכו' ואז אתה משלם והם עפים =]כמובן שטיפ נאה יתקבל בברכה ;D
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר eutanbts, מאיפה אתה בארץ? אני מת"א ואני מתעצל ללכת ל-IQPC. חשבתי לקנות מבאג, אבל המחירים יקרים והמפרט מאוד מוגבל ופשוט.אני מת"א.אין מה להתעצל בדברים האלו לדעתי >>> כי זה חוסך הרבה מאוד תיסכולים ריצות וגם כסף ( הרבה כסף)יש גם חנויות טובות בת"א או קרובות אליך>>> אין לי ספקמה שלא יהיה >>> אל תיקנה שום דבר ב"באג" ( במיקרה שלהם השם מתאים לכל מה שהם עושים ומוכרים! )מציע לך לסכם עם עצמך מה אתה רוצה :1. או באמצעות האתר המצויין הזה >> לי הוא עזר מאוד להחליט ( התחלתי עם ידע מינימאלי)2. או תיגש לחנות מחשבים ותקבל הצעהבשלב הבא תבצע הזמנה דרך האתר של IQPC ( כך אני עשיתי ואין צורך לתת כרטיס אשראי)בשלב הבא הם יחזרו אליך בתוך כמה שעות ויסכמו איתך מתי המחשב יהיה מוכן ( עדיין אין צורך לשלם)בשלב הבא זה חצי שעה עד אשדוד ( זה ממש בכניסה - באזור תעשיה)אתה בודק שהכל בסדר והם חביבים ואדיבים ( מה שכן מאוד לחוצים>> מרכיבים הרבה מחשבים )ורק אז אתה משלם בצורה שאתה מסכם איתם ( כמו בכל חנות)יותר מיזה ?בהצלחה
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים iqpc בהחלט חנות מצויינת, גם נעה מחשבים טובה מאוד רק חבל שהיא לא הראשונה שמוריד מחירים :-\..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.