פורסם 2007 במרץ 2718 שנים לא הבנתי...אתה צריך תוכנה שתשנה מה?את האיפי של המחשבים<?שקיבלת מהספק?או את האיפי שהמחשבים רואים את הראוטר כDHPC או שער בברית מחדל?
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים עם חייגן או בלי חייגן ? (הראוטר מחייג ב PPTP/L2TP או שהוא על obtain ip from DHCP/automatically ?)
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים אם אתה בלי חייגן תבדוק אם ישנה אפשרות לשנות את הכתובת MAC של הראוטר שהוא שולח למודם (לרוב פותר את הבעייה).
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים ואם אתה עם חייגן או מחובר ב ADSL ולא בכבלים, אז פשוק תתנתק ותתחבר בחזרה, דרך הממשק של הראוטר שלך, לא צריך תוכנה בשביל זה. נראה לי שכיסינו את כל האופציות ביחד, נקש...
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים מחבר L2TP וזה בלי חייגן אגב ראוטר EDIMAX BR6204WGאם משנהומה זה אם הMAC איך עושים את זה?
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים אין כזה דבר L2TP בלי חייגןאם זה L2TP זה חייגן - וכדי לשנות IP פשוט תתנתק ותתחבר מחדש דרך הממשק של הנתב שלך.אם זה DHCP זה בלי חייגן.
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים מחבר כאילו זה חייגן אבל הראוטר מחייג לבד ואני לא מתערב בזה איך אני יכול לנתק ולחבר ממשק הכונה לאתר נכון?
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים אתה מחובר בשיטה שבה אתה (המחשב או הראוטר, זה לא משנה) מחייג בפרוטוקול L2TP על גבי רשת הכבלים, אל הספקית שלך.זה נקרא שאתה מחובר בחייגן, העובדה שאתה לא "מחייג" מהמחשב , לא משנה, הראוטר מבצע את החיוג בשבילך, ומחייג מחדש אוטומטית אם קרה משהו והוא התנתק במקרה.ו-כן, ממשק=ה"אתר" של הראוטר....חפש כפתור של disconnect או reconnect בממשק של הראוטר שלך, אולי זה נמצא בחלק של "STATUS".
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים בדוק את השער ברירת מחדל.. מספר כזה יהיה לך : 192.168.2.3 (דומה) התחל>הפעלה>cmd ואז אתה מקיש ipconfig ואנטר. מחפש Deafult gateway ומעתיק את המספר לדפדפן. נכנס להגדרות ואומר לו להחליף IP. לא צריך בשביל זה תוכנה, רק צריך לדעת איך לעשות (זה די מסובך שמה, זהר לאל דפוק לך משהו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.