פורסם 2007 במרץ 2618 שנים במבט חיצוני המאורר נראה איכותי , מותקנות במסגרת גומיות לספיגת זעוזים.צורה חדשנית לעומת מתחרים, נבנה מפלסטיק קשיח ומגיע עם אחריות ארוכה.ההתקנה ארכה מספר דקות, המחשב הופעל ועתה נותר לבחון את ביצועי המאורר לעומת הרעש המופק ממנו.ב12V המאורר ב 1500RPM ודוחף 56CFM בעשותו זאת נוצר רעש בעוצמה 23.5 dB על פי הגדרות יצרן.משמיעה ראשונית המאורר שקט, יותר מן 23 דציבל להערכתי כמעט 30 DB, היתרון שהרעש המופק מגיע בתדרים פחות צורמים כפי שהיה עם מאורר ANTEC TRI-COOL 120.לאחר שהמאורר חובר אל בקר הונמך מהירותו אל 1000RPM, בכך הושגה ירידה משמעותית ברעש המופק ועדיין המאורר דוחף לא מעט אוויר.ברגע זה מאורר הספק כוח [Antec Neo HE 430] יותר דומיננטי והרעש המופק ממנו [סביבות 20DB] בולט אל מעל שאר מאוררי המארז.http://www.silentpcreview.com/article273-page1.htmlמכיוון שעדיין ניתן לשמוע רעש מופק מן המאורר, הונמכה מהירות המאורר אל 800RPM שזה יוצא מתח של חמש וולט, ברגע המאורר שקט מאוד אך דוחף מעט מדיי אוויר.בהנמכה נוספת אל 700 RPM בערך המאורר ממש שקט אך כמעט ולא מצליח לדחוף אוויר אל מחוץ למארז.לסיכום, מאורר איכותי ושקט במחיר סביר, אך לא כפי המאורר המגיע על פריזר 64 שמתעלה מבחינת ביצועים/רעש.ציון כללי 8 מתוך 10
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים הם +- אותו הדבר... מה גם שזה (לדעתי) ממש מיותר להוריד את הRPM למאוורר הנ"ל... הוא מספיק שקט גם בביצועים סטוק...
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים הנה, זה התוצאות של בדיקה, מאחד האתרים:http://www.doomedpc.com/?q=node/68Pros:Huge airflowVery quietClever designBraided wireCons:Only pulls air out, can’t blowShort wireNo molex option
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים בעוצמה מירבית הוא דוחף הרבה אויר ומשתלט בצורה מדהימה פליטת 100% מהחום מהמארז שלי (אם כי יש גם עזרה קטנה מהליברטי). מה שכן, בלילה המאוורר הזה נשמע וקצת מציק לישון איתו, לכן בלילה אני מנמיך אותו דרך התוכנה ל1200RPM שם הוא עדיין נותן ביצועים סבירים עם שקט מופתי. אם הייתי קונה עכשיו מאוורר אני מניח שהייתי בוחר באחד אחר (ואל תשאלו אותי איזה כי אני לא יודע - אבל בטוח יש משהו יותר טוב מזה ) גם אם זה היה דורש עוד איזה 20-30 שקלים...
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר יש כאלה שיכולים להבחין ברעש זה ויש כאלה שלא. לעיתים זה נגרם עקב הסתגלות לרעש, יש כאלה שמסתגלים למאוררי סטוק של אינטל אכן, בארץ אין מבחר של מאוררים איכותיים, וואנטק נאקסוס יותר טוב מן הAC אך לא קיים לקניה בארץ.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים לדעתי הוא רועש מידי לעומת מאווררי הסטוק של ה P180 שלי על LOWזה שהוא רק דוחף אוויר זה גם מאוד מעצבןכשהורדתי אותו ל5V הוא עשה קולות, מין קליקים כאלה.לא אהבתי סה"כ
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר לי יש את המארז P150 והוא הגיע עם מאורר זהה לשלך.עם הANTEC TRI-COOL 120, בו נתקלתי בבעיית הקליקים ורעשי מנוע כפי שראיתי בביקורת נוספת:http://www.silentpcreview.com/article695-page3.html#tricoolבמצב מהירות MAX המאורר רועש הרבה יותר מן ה AC, אין מה להשוות.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים כן אבל יש לי 3 כאלה על Low שלא עושים רעש, אני ממש לא צריך מאוורר רועשחוץ מזה שאתה צריך להשוות אותם בmed בגלל שבhigh הם מסתובבים הרבה יותר מהר מAC
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים יש לי Arctic Fan 12 וגם את ה AF12025 ואני יכול להגיד לכם שאת ה AF אני שומע הרבה יותר,אולי בגלל מקומו, הAF נמצא בקדמת המארז,מכניס אוויר, לעומת ה ARCTIC FAN שנמצא מאחורה, מוציא.סה"כ ה ARCTIC FAN מפיק +- את אותה רמת רעש, כמו של הפריזר 64פרו שגם הוא נמצא במארז אצלי...שניהם ממש שקטים.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר כן אבל יש לי 3 כאלה על Low שלא עושים רעש, אני ממש לא צריך מאוורר רועש חוץ מזה שאתה צריך להשוות אותם בmed בגלל שבhigh הם מסתובבים הרבה יותר מהר מAC לי הAC יותר טוב מן המאורר אנטק שסופק במארז, אז זה עניין של העדפה לעיתים... אך לפי דעתי הAC יותר שקטים בRPM שווה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.