עבור לתוכן

צריכה עזרה עם הH10 שלי

Featured Replies

פורסם

קניתי אייריבר H10 6GB, וקצת הסתבכתי איתו..

יש לי כמה שאלות:

קודם כל, איך יודעים שאכן קיבלתי את הגרסא האירופאית?

דבר שני,

התקנתי את האייריבר פלוס, וכשאני מחברת את הנגן, המחשב מזהה אותו ככונן וניתן לגשת לתיקיות. כשאני מנסה להעלות קבצים לתיקיות ישירות מהמחשב (לא ע"י התוכנה), הם נראים כנמצאים שם, אבל אני לא מצליחה להפעיל אותם מהנגן.

רק כשאני מעלה את השירים דרך התוכנה אני מצליחה לראות אותם בנגן.

למה זה קורה? ???

תודה למי שיעזור :-*

פורסם

קודם כל, איך יודעים שאכן קיבלתי את הגרסא האירופאית?

ככה את יודעת:

כשאני מחברת את הנגן, המחשב מזהה אותו ככונן וניתן לגשת לתיקיות.

(בקיצור, אם את יכולה לגשת לתיקיות, יש לך גרסה אירופאית)

ועכשיו לגבי הבעיה שלך:

בתוך הנגן יש קובץ database שמחזיק את השמות של כל השירים שעליו. כשאת מעבירה אליו קבצים באמצעות התוכנה, אז הוא מוסיף את השירים האלה לקובץ הזה. כשאת מעבירה קבצים לא באמצעות התוכנה, הוא לא עושה את זה.

הקבצים האלה עדיין נגישים דרך ה-browser (האופציה הלפני-אחרונה בתפריט הראשי בנגן).

אם את בכל זאת מעדיפה להעביר קבצים לא באמצעות התוכנה (גם אני מעדיף), אני אמליץ לך להשתמש בתוכנה EasyH10:

http://easyh10.sourceforge.net/

אחרי שאת מעבירה את כל הקבצים שאת רוצה לנגן, תריצי את התוכנה (היא מאוד פשוטה). היא תבנה לך את אותו קובץ database כך שהוא יכיל את כל השירים שיש על הנגן.

פורסם
  • מחבר

אני ממש מודה לך!

אבל.. אם הקבצים מופיעים בbrowser ממילא, אז בשביל מה צריך את התוכנה הזאת?

אפשר לשאול אותך עוד כמה שאלות?

פורסם

ה-browser קצת מוגבל באפשרויות - אי אפשר להוסיף שירים ממנו ל-dynamic playlist, וכשאת מנגנת שיר מתוכו אז אי אפשר לתת ציון לשיר (לי זה לא ממש משנה...)

הניווט ב-browser הוא רק על פי שמות הקבצים (ולא לפי ה-id3), אז יכול להיות שזה יהיה לך פחות נוח (או להיפך, אם אין לך id3 מסודר).

חוץ מזה זה לא ממש משנה.

ואת מוזמנת לשאול שאלות חופשי (יש לי את המכשיר כבר יותר משנה).

פורסם

אם את מעבירה קבצים ישירות לתיקייה, את בוחרת בתפריט settings -> extra את האופציה refresh database או db refresh ואז yes, והוא יוסיף אותם לדאטאבייס שלו.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם.

אני חושבת שהפעלה דרך הbrowser מספקת אותי.

ושאלות נוספות:

רציתי לדעת, אם יש דרך לחבר את המכשיר למחשב, לא דרך הכבל המסורבל הזה? אם אני נמצאת אצל חברים , או בחו"ל, ורוצה להעביר קבצים מהמחשב, אין לי דרך לעשות את זה, אלא אם אני נסחבת איתי תמיד, בנוסף לנגן, גם עם הכבל + הדרייבר. וזה מאוד מגביל אם אני לא זוכרת לקחת אותם איתי מראש (מעבר לזה שזה נורא מסורבל לסחוב את כל תכולת האריזה איתי לכל מקום, למקרה שאני ארצה לחלוק מוזיקה עם מחשבים אחרים).

חשבתי אולי על מתאם שמצד אחד שלו יש ראש שמתחבר לנגן, ומצד שני חיבור כזה כמו שיש לרוב הנגנים והמצלמות הדיגיטליות (חיבור קטן כזה, מחברים אליו את הUSB). אתה מכיר משהו כזה?

ובקשר לדרייבר- חשבתי אולי להעלות את התוכנה לדיסק און קי קטן שיהיה איתי כל הזמן..

הניידות מאוד חשובה לי, ולמרות שאני מאוד מתלהבת מאיכות הסאונד של הנגן, אני מאוד מאוכזבת מכל מערכת התפעול שלו.

מתאים לאייריבר, גם לפי מוצרים קודמים (יש לי את הדיסקמן MP3 שלהם) שמתי לב שהם שמים דגש חזק על הסאונד, ומאוד חלשים מבחינת תכנון נוחות התפעול..

פורסם

אני לא חושב שיש מתאם כזה... יש רק עריסה לנגן, אבל היא לא ממש קטנה:

http://www.vipsale.co.il/Product.asp?productid=214

חוץ מזה, את בכל מקרה צריכה את הכבל בשביל לטעון את המכשיר.

למה את צריכה דרייבר? אם יש לך את הגירסה האירופאית, המכשיר אמור להתחבר לכל מחשב עם windows xp בלי שום דרייבר.

פורסם
  • מחבר

כשחיברתי את הנגן פעם ראשונה למחשב, הוא לא זיהה אותו.. רק אחרי התקנת התוכנה הוא זיהה.

אולי בכל זאת זאת לא הגירסא האירופאית? ???

איך מוודאים את זה? זה אמור להיות רשום איפשהוא?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, טעיתי.. ניסיתי לחבר אותו היום למחשב אחר, והמחשב זיהה אותו אוטומטית. נרגעתי..

תודה על העזרה, למדתי הרבה, והאמת שאני אוהבת את הנגן שלי יותר מיום ליום :)

פורסם
  • מחבר

היי שוב

נתקלתי בעוד בעיה..

מקווה שאני אצליח להסביר.

כשאני משחקת עם האקולייזר, הצליל לאחר כמה רגעים חוזר חזרה למצב הקודם, ורק כשאני נכנסת שוב למצב של אקולייזר, ונעמדת על אחת העמודות- רק אז זה כאילו מפעיל אותה שוב. כשאני מכבה את המכשיר, הגרף של האקולייזר נשאר זהה, אך הצליל משתנה. וכאמור, רק כאשר עוברים שוב על העמודות, הן כאילו "נדלקות" שוב.

אתה מבין למה אני מתכוונת?

יכול להיות שזה פאק במכשיר? או שיש משהו שאני לא מבינה..

פורסם

נשמע לי תקלה, אבל אני לא יכול להיות בטוח (לא יצא לי ממש להשתמש באיקולייזר).

פורסם

נשמע יותר כמו תקלת קושחה, ולא טכנית.

פורסם
  • מחבר

תודה..

יש תקלה איתו, גם יש כל מיני הפרעות ברקע..

אני אקח את זה לחברה לתיקון.

תודה על העזרה!

פורסם

בכיף, תמיד פה בשבילך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים