פורסם 2007 במרץ 2618 שנים קניתי מאופיס דיפו חבילת דפים להדפסה על חולצות.אני רוצה להדפיס לוגו שלי על חולצות שחורות.מישהו התנסה בזה פעם?מה עושים עם אזורים בצבע לבן? האם גוזרים או מגהצים ככה?אשמח לעזרה, ממי שהתנסה.תודה
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים הדפסה עם הדפים הללו זה על חולצות לבנות בלבד.אתה לוקח את מה שאתה רוצה להדפיס הופך אותו בעזרת הפוטושופ (כאילו מראה) ומדפיס.אחרי ההדפסה אתה גוזר את הלוגו שם היכן שאתה רוצה על החולצה ומגהץ,מחכה כמה דקות ומסיר את הדף.לגבי איזורים לבנים יש בעיה,למדפסות אין דיו לבן(איפה שיש לבן המדפסת לא מדפיסה פשוט) הדפסה עם דיו לבן נקראת הדפסת משי והיא די יקרה...אם אתה מעוניין לעשות חולצות ואתה עסק שמכבד את עצמו תפנה לבן אדם מקצועי שמדפיס חולצות(אם אתה צריך דבר איתי בפרטי אולי אני אוכל לעזור לך)ככה זה ייצא הכי יפה וייצוגי.
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים הדפסה עם הדפים הללו זה על חולצות לבנות בלבד.אתה לוקח את מה שאתה רוצה להדפיס הופך אותו בעזרת הפוטושופ (כאילו מראה) ומדפיס.אחרי ההדפסה אתה גוזר את הלוגו שם היכן שאתה רוצה על החולצה ומגהץ,מחכה כמה דקות ומסיר את הדף.לגבי איזורים לבנים יש בעיה,למדפסות אין דיו לבן(איפה שיש לבן המדפסת לא מדפיסה פשוט) הדפסה עם דיו לבן נקראת הדפסת משי והיא די יקרה...אם אתה מעוניין לעשות חולצות ואתה עסק שמכבד את עצמו תפנה לבן אדם מקצועי שמדפיס חולצות(אם אתה צריך דבר איתי בפרטי אולי אני אוכל לעזור לך)ככה זה ייצא הכי יפה וייצוגי.יש גם דפים לחולצות בצבעים אחרים? כגון צהוב..?
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים מחבר הדף שרניתי הוא שקוף, אז לא לא להדפיס על חולצות שחורות?אני צריך להכין לוגו ל 3 חולצות שחורות לצלמים.אתה מדבר מנסיון/ידע?
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים אני אכן מדבר מניסיון וידע (השתמשתי בזה לפרוייקט גמר שלי)אל תדפיס על חולצות שחורות,העדיפות הכי טובה זה על חולצות לבנות.יש גם דפים לחולצות בצבעים אחרים? כגון צהוב..?אני לא יודע בקשר לחולצות בצבעים אחרים את הצבע האמיתי ייראו רק על חולצה בצבע לבן.חולצות של לוגואים של עסקים בדרך כלל זה גלופה.
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים מחבר אני חייב חולצות שחורות כבר קניתי אותם- ואני חייב רק שחור.גלופה אין לי בעיה להכין הבעיה שזה צבע אחד, או 2.יש לי לוגו מורכב שהכנתי בפוטו שופ.מה ניתן לעשות ע"מ להדפיס לבד עם זה על חולצה שחורה?להדפיס ולגזור מסביב, יעזור?(את הלבן אני אשנה לצהוב בהיר)
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים הבעיה היא שהדף הוא לא לבן עם הוא היה לבן זה משהו אחר הדף הוא שקוף וברגע שאתה מסיר את החלק האחורי שלו לאחר הגיהוץ אתה לא רואה את זה על שחור...
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר אני מבין אותך.כל הצבעים בלוגו בהירים.סגול בהיר (על נייר השקוף), לא יראה בבד שחור? צהוב בהיר?אני יבדוק את זה עם דף אחד ונראה, מקסימום נחזיר...תודה
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים בכל מקרה יהיה לך מעין טקסטורה של פלסטיק גם בקטעים השקופים ו"סדקים" כשתמתח את החולצהיש עוד דרך להדפיס על חולצה באיכות(למען האמת יש עוד 3 דרכים)1. "סובלימציה" דפוס שנעשה במקום מיוחד ואותו ניתן להדפיס בעזרת Press(מעין פלטה חמה עם אפשרות לחיצה)-מתאים בעיקר לבדים עם כותנה2. "פלוק" צבע אחד וזה מעין חומר קטיפתי, תופס טוב כמעט על הכל3. "מדבקה" דומה למה שקנית אבל הגרפיקה נחתכת בדיוק לפי התוכן(מתאים בעיקר ללוגואים וכו')אם אתה מתל אביב אני יכול להפנות אותך למקום שמתמחה בהדפסות על חולצות(כל סוג הדפסה) באיכות מעולה.
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים אם אני זוכר נכון דף A4 כולל "לחיצה"(כלומר ההדפסה על החולצה) זה בסביבות 20ש"ח ומטהזה גם תלוי בכמויותלגבי הסוגים השונים זה הולך לפי חומר/גודל וכו'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.