פורסם 2007 במרץ 2618 שנים המחשב ישפיע על הטמפרטורה בחדר בכמות שתרגישו רק אם אתם גרים בתוך מזווה...ההשפעה על חדרים בגודל נורמלי היא אפסית
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים אמרתי לכם שזה לא קשור למעבד, אלא לספק.הספק הוא הדבר שמחמם, ולא המעבד!מסכים... המעבד לא מספיק מחמם בשביל שזה יהיה מורגש (ובטח לא מעלה את טמפ' החדר) הספק לעומת זאת זה סיפור אחר...
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים אא עכשיו זה הספק...אנשים מתי תבינו אם אתם לא גרים בתא מטר על מטר בלי חלונות אין מצב שתרגישו בשינוי טמפ' במיוחד לא אחד שהמחשב גורם לו... קצת הגיון... ותשנה את הכותרת זה מאוכזב ולא מאוחזב...
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים אתם מזה לא צודקים אני גם לא ממש מרגיש את השינוי בבית שלי עם המחשב בשולחני בקיץ אולי קצת אבל הלפטופ שלי הוא ממש מחמם את החדר במיוחד במעונות הקודמים שגרתי בהם הינו 2 בחדר בגודל של החדר שיש לי עכשיו כלומר היו 2 מחשבים והיתה ממש סאונה בחדר במיוחד בקיץ
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים לא המחשב זה מה שמחמם את כל החדר |:בקושי פולט חום...מחשב שמתחמם פולט פחות חום ממחשב קר כי זה אומר שיש לו מערכת איורור טובה בגלל שלי בלפטופ יש מערכת איורור טובה יוצא ככה שהלפטופ כמעט לא מתחמם אבל הסביבה כן ולכן מקום שלא מאוורר יתחמם גם (אפילו שיש חלון)
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים לפותח ההודעהיכול להיות שאינטל באמת חמים יותר מAMD, אבל בימי הפנטיום על הAMD יכלת לשגר טיל לאיראן. הדברים האלו תמיד משתנים.בכל מקרה, לי יש גם מחשב עם C2D, אתה מוזמן להסתכל במפרט, ודווקא ממש נחמד לי לשבת ולשים רגליים מאחורי המארז ולקרר אותם מהחדר הרותח שלי...תנסה באמת להשקיע בקירור המארז.. המעבד שלך יעבוד טוב בטמפ' שציינת אז אין סיבה להשקיע בהכרח על קירור בשבילו(אלא אם כן ישך כסף זרוק בבית) אלא יותר על קירור מארז, סידור מאווררים בצורה אופטימלית..בהצלחה
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחשב + מסך מחשב פולטים דיי הרבה חוםהאמת שאור בבית פולט יותר חום ממחשב ככה שאם יש לכם הרבה מנורות...הנה מאיפה מגיע החום.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר אני יגיב לכל האנשיםיש לי חדר קטןאני אוהב שהחדר תמיד סגוראבל ממש חוץ ממתי שאני נכנס לחדר ויוצא מימנו הוא תמיד סגורגר ברמת גןלגבי דברים שמפריעים לזרימת האוויראין לי דברים שמפריעים לזרימת האוויר במארזאני תמיד מנקה את המאווררים שלא יעשו רעשוגם במחשב בכלליות אין הרבה אבקבגלל שיש פילטריםהמארז שלTtמארז גדול רחב מהרגילהמאוורר בקדימה של המחשב בדיוק ברוחב של מחשבATX רגילהחוטים אצלי במארז מסודרים יפה יפהההבדל במעלות של החדר כאשר הוא סגור להרבה שעותיחסית למחשב הישןענקייייייייייייייאבל ממש ממש ממשענקיייייייייייייייייייוענקיייאתם לא מתארים לעצמכםהמעבד יציב על 55 מעלות כאשר הוא מריץ תוכנות רגילותכמה תוכנות הורדה אייסי מסנגר וflashget (תוכנת הורדת קבצים שאני אישית אוהב מאוד)לכל אלו שאמרו לי לשים מערכת קירור טובה יותראין לי בעיה לשים מערכת קירור יקרה יותראבל במחשב הקודם עוד שהחדר היה הרבה יותר קרעשיתי את זהולא הרגשתי הבדל אז החזרתי לחנותאני חושב שלא הרגשתי הבדל בגללשבטכלס המעבד ימשיך ליצר את אותה כמות חום הדבר היחיד שמשתנה זהיכולת ספיגת החום באווירוזה לא משנה אם החום ייספג עכשיו או אחר כך בסוף הוא יספגהמעבד ימשיך לייצר את אותה כמות חום פחות או יותרלזה שאמר שאולי עבדו עלי ומכרו לי חלקים אחריםלא עבדו עליאני הרכבתי את המחשבאני יודע מה הרכבתילזה שכתב את ההודעה שמעלי דבר ראשון זה לא משנה המנורה והמסך כי הם לא השתנו לאחרונהיש לי בחדר מנורת פלוריסנט שמדמה מנורה רגילה צהובה בקושי מוציאה חוםוגם מסךLCDLG M1917A שזה גם מסך טלויזיה וגם מסך מחשבבקושי מוציא חוםבלי שום קשר אני רוצה להגיד שהמסך הזה יודע לשלב מאוד טוב בין הטלויזיה למחשבמסכים כאלו של שני חברות אחרות טושיבה ועוד חברה למרות שהם יותר יקרים הם ממש גרועים
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים אתם באמת מרגישים את החום של המחשב בחדר? : יש מישהו שבדק את זה באמת עם מד טמפ' ולא סתם הרגשה? (אולי אפילו מישהו טרח איפשהו לחקור את זה בצורה יותר רצינית?) אני בחיים לא שמתי לב להבדל בחום עם מחשב דלוק או מכובה. למרות שאצל חבר שלי יש איזה מאוורר או משהו (לא הצלחתי לזהות) שאיכשהו זורק את כל האוויר החם מהמחשב ישר על הפנים שלי וזה די משגע אותי לפעמים.. אבל זה אוויר ישר עלי שלא התפזר בחדר כמו המצב שאתם מדברים עליו.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים תחליף ל- AMD ;D מאורר אחד מקדימה שזורק אוויר על הארדיסק = זה כל מה שיש לי והטמפ' , כמו בתמונה : המפרט בצד <-
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים קודם כל, אל תשכח שמעבד מודרני במערכת מודרנית פולטים יותר חום ממחשב ישן! הספק חזק יותר, כ. המסך חזק יותר, גם המעבד והכונן הקשיח (שמסתובב מהר יותר לעומת מחשבים מאוד ישנים).שנית, החום הזה צריך ללכת לאן שהוא... לא משנה איזה מערכת קרור יש לך, החום מתפשט בחדר, ואם תקח חדר, תאטום אותו ותשים בו משהו שפולט חום (או קור) תרגיש את ההבדל! פיזיקה פשוטה.הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לנתב את האויר החם החוצה מהחדר (הזוי) או קרור מים בו הרדיאטור גם מחוץ לחדר. אחרת לא משנה איזה קרור יש, פליטת החום היא זהה!
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים רגע, רגע, אתם רציניים בקשר למערכת הקירור? לא יהיה הבדל בין אם על המעבד לא יהיה קירור בכלל לבין אם תהיה עליו מערכת קירור אוויר הטובה בעולם. החדר סגור, גם אם אין קירור על המעבד וגם אם יש החום מתפזר בחדר.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים רגע, רגע, אתם רציניים בקשר למערכת הקירור? בעקרון אותה כמות חום ניפלטת לאותו נפח אוויר אז זה זהה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.