עבור לתוכן

איך אני מחבר את המחשב השני שלי לאינטרנט?

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב אחד שלי שמחובר לאינטרנט בחיבור כבלים, עם חייגן והספקית נטויז'ן, במודם יש גם אפשרות לחיבור ע"י כרטיס רשת וגם לחיבור ע"י USB,אני משתמש בחיבור USB.

קניתי אתמול מחשב נייח ויש בו כרטיס רשת.

רציתי לדעת איך אני עושה שגם במחשב החדש יהיה לי אינטרנט מהחיבור שלי, ושהאינטרנט יוכל לפעול במחשב החדש גם בלי שזה יהיה דלוק?

פורסם

אתה מוזמן להעיף מבט בפורום , יש בול שאלה כזו שנפתחה אתמול ונענתה כבר

מדהים כמה שאנשים אפילו לא מסתכלים בפורום שהם שואלים בו שאלות... שלא לדבר על איזה חיפושון קטן שיענה להם על כל השאלות....

בכל מקרה, מעבר למה שכתוב בת'רד ההוא,

אתה יכול לחבר מחשב אחד ל USB ומחשב שני ליציאת הרשת של המודם

אבל זה יעבוד רק אם תקבל חיבור ללא חייגן מנטויז'ן (ואני יכול להבטיח לך שלא תקבל :) אבל אתה מוזמן לנסות)

או אם תעבור לספקית אחרת, שנותנת חיבור ללא חייגן בלי בעיות, או לפחות לא מגבילה את הלוגינים ליוזר לבדיוק 1 (כמו שנטויז'ן עושה)

מעבר לאופציה הזו, יש לך ICS או ראוטר, כמו שענו לפותח הת'רד שדיברתי עליו, שעדיין נמצא בעמוד הראשון בפורום.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כמו שאמרת לחבר עם כבל בין הכרטיס רשת של הלקוח למודם פה, אבל זה לא מאפשר לי לגלוש בשתיהם בו זמנית כי אי אפשר להתחבר לאותו שם משתמש ב2 מחשבים באותו זמן =/

פורסם

זה מה שכתבתי כבר, בנטויז'ן אי אפשר להתחבר לאותו יוזר יותר מבדיוק פעם אחת בלבד.

חיבור ללא חייגן היה פותר את זה - אבל נטויז'ן לא נותנים (לפחות בפעם האחרונה שבדקתי)

ופתיחה של המגבלה הייתה פותרת את זה - אבל נטויז'ן לא יפתחו את מגבלת החיבורים פר יוזר, רק בשבילך (בוודאות)

הברירות שלך : לעבור לספקית שתתן לך או חיבור ללא חייגן , או תאפשר יותר מהתחברות אחת בלבד על יוזר

(כך גם אם יש חייגן, תוכל להתחבר משני המחשבים)

ואם אתה לא רוצה לעבור ספקית עכשיו, ברירות אחרות הן לקנות ראוטר, או לחבר את שני המחשבים בכבל מוצלב ולעשות ICS

(ועל שני הנושאים האלה יש הסברים ולינקים בת'רד שכיוונתי אותך אליו)

אגב, ב-2 הדרכים האלה (ראוטר או ICS)

תהיה לך גם אפשרות לעשות רשת פנימית (כלומר תוכל להעביר קבצים בין המחשבים שלך , במהירות של רשת פנימית)

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה אחי ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים