פורסם 2007 במרץ 2518 שנים ה NF4 ידוע בתור ציפסט שמתחמם ולא אוהב קרור פסיבי.כן, 3 PCIE, אחד לכרטיס מסך בודד, ושניים ל SLI אם בא לך.
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים רגע רגע... , סליחה על הבורות , אם יש לך לינק להסביר תשימושים של זה תפרסם פה בקשה... , אתה אומר שזה באמת PCIE-X3 יש אפשרות לעשות מצב שבו כל הכרטיסים ייפעלו ביחד כל כרטיס ייתן FRAME בתורו? (כי בSLI יא תאופציה הזאת...) יעני SLI של 3?OMG ואם אתה יכול בבקשה תן לי כמה היילייטים של דוגמאות לשימוש בלוח אם שכזה! (אני עדיין המום פעם ראשונה שאני רואה את זה...)
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר אממ אני רוצה לדעת אם החנות IQpc היא חנות שאפשר לסמוך עליהוגם אם אולי אפשר לקבל מפרט של הנתונים שציינתי בחנות בראשון לציון?אני פשוט לא מכיר את החנות IQpc וחברים שלי לא שמעו על המקום ולא קנו ממנה
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים יש לה שירות טוב מאוד, ומחירים טובים.בראשון יש את גולדטופ שהם טובים, ואת SKYPC שלי אישית היה ניסיון רע איתם, ו KSP שאומרים שהם לא טובים.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים אתה לא תמצא את המעבד הזה במחיר הזה באף חנות חוץ מ IQPC.וגם יש להם שירות מעולה ואני חושב שעד הבית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.