פורסם 2007 במרץ 2518 שנים עכשיו הבעיה היא לא במהירות המחשב ...לוקח לזה 3 ..4...דקות עד שרואים את המסך הראשוני ! אבל ההרדיסק לא טוען או משהו !...?
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים זה קורה לי גם בCOD2 שאני לוחץ על שרת ואז צריך להמתין הרבה זמן עד שרואים שזה מתחיל לטעון (ובזמן שממתינים יש מסך שחור :-\)
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים מחבר אין.....לא מוצא שום FAVORITESA גם בספריית המשחק וגם כאן "C:\Documents and Settings\yy\My Documents\Battlefield 2ומה הקשר למועדפים וזמן הטעינה ?
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים לא הבנתם אותו !הוא אומר א אפשר לקצר את זמן הטעינה שבהתחלה (הלוגואים וכאלא).לא אי אפשר לקצר את זה לפי ידעתי .
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים http://forum.eagames.co.uk/viewtopic.php?t=15600תעשה צעד צעד בדיוק כמו שכתוב וזה יעבוד מצויין
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים מחבר WOW ....תודה THE ITALIAN JOB.....אא..BOB ..... ענה לי על כל השאלות 10 שניות מקסימום עד שעולה עכשיו , מצויין! חסכת לי זמן ייקר מהחיים ......(כמובן שחלק ממנו מתבזבז על בטפילד2 אבל ....ניחה...) 10X
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים You might have noticed that the login procedure varies a lot in time. This is not because the login servers are overloaded or some such thing... it's simply because of a weird way that BF2 handles the server history and favorites list.מדהים.. הייתי בטוח שזה מה שאמרתי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.