פורסם 2007 במרץ 2518 שנים פנטיום 4 3.0 ליבת פרסקוטX1950 PROקירור סטוק להכלהדבר היחיד שמקרר הכל זה העובדה שאני גר על הגג של סבא שלי ואין לי חלונות או דלת D=[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים מה זה אין לי חלונות או דלת? מה אתה הוא מחביא אותך מהנאצים? מה זה השטויות האלה ומה זה קשור לטמפ' אם כבר ההיפך בגג צריך להיות חם אששש
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים מחבר יש יש דלת אבל מתעצל לקום לסגור אותה בלילהולא יודע מה איתך אבל יש לי פה אחלה כיווני אווירלא חם פה אף פעם
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים מחבר חחח, יש לי גם פרסקוט והחלפתי לו קירור, עכשיו הוא בכיף על 35+/- !!!איזה קירור יש לך שם
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים איזה קירור יש לך שםהיה סטוק מעפן שמת, החלפתי בגוף-קירור של GIGABYTE עם מאוורר UFO של TT (הבנז**ה עושה רעש כמו מטוס סילון)
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר אה חכם גדול אתהאומר לך ששלי קר בלי שום כסףעולה לי רק בבריאות =Pכמה עלתה לך המפלצת אגב
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מה זה אין לי חלונות או דלת? מה אתה הוא מחביא אותך מהנאצים? מה זה השטויות האלה ומה זה קשור לטמפ' אם כבר ההיפך בגג צריך להיות חם אששש :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: אני מקווה שאתה מרגיש טוב עם עצמך, הרגע צירפת את עצמך לחתימה שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.