עבור לתוכן

איך אוכל לחבר סרט שמחולק ל 4 קבצים ב RAR ...

Featured Replies

פורסם

יש לי סרט שמחולק ל 4 קבצים כולם מקובצים ב RAR סה"כ 4 קבצים. אין באפשרותי לחלץ מה RAR כל חלק בניפרד. איך אני מחבר את הקבצים לאחד בעזרת ה Win RAR . ממתין לתגובות תודה...

פורסם

תתחיל לפתוח אותם וזה כל הזמן יבקש ממך את הRAR הבא בעצמו.

פורסם

הדרך המוצגת בהודעה הקודמת לא יעילה במיוחד..הנה דרך נוספת.

עקוב אחר הצעדים הבאים:

1) מקש ימני על הקובץ המסומן בתור "חלק 1"

2) חלץ אל "file.rar" (בהנחה ששם הקובץ הוא file)

3) * אם ישנה סיסמת הצפנה תתבקש להכניסה בשלב זה (או לעקוף את החסימה השטותית של וינראר)... *

4) וינראר יתחיל לרוץ...[glow=red,2,300]ובאופן אוטומטי ייאתר את חלקי הקובץ המפוצלים (בניגוד לשיטה הקודמת).. [/glow] וכשהוא יסיים הוא יצור תיקייה חדשה באותו נתיב ("Path") שבו נמצאים החלקים המקובצים ובאותו שם כשם הקובץ (במקרה שלנו - file)

5) ודא שאכן הסרט נמצא בתוך תיקייה שנוצרה...

אם כן - מחק את 4 הקבצים המפוצלים אתה לא צריך אותם יותר...

אחרת - ייתכן שהם פגומים נסה שוב את הצעדים הנ"ל ואם יש שגיאה שוב - השגיאה היא בקבצים המפוצלים.

פורסם

או שפשוט תבחר את ארבעת קבצי ה-Rar, לחץ לחיצה ימנית על אחד הקבצים (כשכל הקבצים מסומנים), לחץ על Extract, בחר מקום איפה אתה רוצה לחלץ ותעשה Extract.

פורסם

אם כל החלקים נמצאים באותה תיקיה הוא יזהה הכל לבד.

פורסם

וגם אם זה לא באותה תקייה , אז התוכנה תשאל אותך היכן נמצא הקובץ הבא

פורסם

כן אבל ככה היא פשוט לא תשאל אלא ישר תפתח הכל.

פורסם
  • מחבר

קודם תודה לכל המגיבים. את כל ההצעות נסיתי עוד לפני שפתחתי את הארד. אולם אני חושש שהקבצים דפוקים. שאני מנסה לחלץ את הקבצים לתיקייה מסויימת, מתחיל החילוץ ואז נפסק בעמצע וכשאני מבטל אז יוצאת הודעה, the file is corrupt למרות שמנסיוני לא תמיד זה נכון שהקבצים נדפקו...

פורסם

או שפשוט תבחר את ארבעת קבצי ה-Rar, לחץ לחיצה ימנית על אחד הקבצים (כשכל הקבצים מסומנים), לחץ על Extract, בחר מקום איפה אתה רוצה לחלץ ותעשה Extract.

ככה גם אני עושה תמיד אני לא רואה מה יכולה להיות הבעיה פה?

אולי אחד מהם פגום? אבל לא נראה לי..פשוט תכניס את כולם תיקיה אחת חדשה ואז תעשה את מה שציטטתי פה מ PainKiller07

פורסם
  • מחבר

כל פעם שאני מנסה לחלץ את הקבצים יוצאת לי ההודעה הזאת...

25032007222111011gm8.jpg

ושאני לוחץ על או קיי לא קורה כלום. וכשאני לוחץ על ביטול אני מקבל הודעה שהקובץ דפוק...

פורסם

כל הקבצים הם באותה תיקיה?

פורסם

הקבצים כנראה נשמרו בשמות שונים, זה קורה כאשר מנסים להוריד אותו קובץ פעמיים.

תשנה את שמות הקבצים, למשל:

dj.part1.rar

dj.part2.rar

dj.part3.rar

.

.

.

פורסם
  • מחבר

אין צורך לשנות תראו בעצמכם...

25032007231156792eh5.th.jpg

פורסם

הממ, נסה לשנות את הקובץ שנקרא:

Deja[2] .Vu.CD1.part1.rar

ל:

Deja[1] .Vu.CD1.part1.rar

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים