פורסם 2007 במרץ 2418 שנים אני מוריד מברשות לפוטושופ, העיניין שאני מוריד בכמויות..יש אפשרות לטעון את כולם?האם יש אפשרות גם לסדר אותם לפי נושאים או משהו שכשאני צופה במברשות לא יופיעו לי מליוןאלא רק אותו נושא?
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים בקשר לשאלה הראשונה - אתה יכול להעתיק אותן במכה לתקיית מברשות של פוטושופ. לא זוכר איפה זה בדיוק, חפש איפה שהתקנת.
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים אז אל תעתיק אותם כשפוטושופ פועל... או תפעיל אותו מחדש....הוא טוען את כל המברשות כשהוא עולה
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים מחבר באמת?אז משהו דפוק אצלי בפוטושופ.כי אני עושה כך וזה לא טוען..אבדוק שנית.תודה על העזרה חברה...מישהו יודע בקשר לאירגון? מה עושים כשיש 2000 מברשות? זה הרי לא נגמר.
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים אני מוריד מברשות לפוטושופ, העיניין שאני מוריד בכמויות..יש אפשרות לטעון את כולם?האם יש אפשרות גם לסדר אותם לפי נושאים או משהו שכשאני צופה במברשות לא יופיעו לי מליוןאלא רק אותו נושא?מה שאתה יכול לעשות, להפעיל את Brushes>Preset Manager פעם אחת לטעון את כל המברשות שלך, ואז תוכל לנהל אותם בסטים לפי שמות שלך.Preset Manager מאפשר לך לשנות שמות של סטים, למחוק סטים, ולטעון סטים חדשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.