עבור לתוכן

נתקעתי במשחק God Of War 2

Featured Replies

פורסם

אני בצאפטר 5 אם אני לא טועה ובדיוק חזרתי מחלק של קפיצה בן עמוד לעמוד ואז הייתי במערה ונלחמתי בכל מיני מפלצות ואז יצאתי משם הגעתי למקום שנמצא מול מקדש הגורלות הזה עם מקום לשמירה ואז יש גשר שמתחתיו לפי מה שאני רואה נמצא יצור עם כנפיים שהוא כנראה איקרוס ..אחד עם כנפיים שקראתי באינטרנט שצריך להיות סצנה ואז קרב נגדו בתהום ובסוף אני אמור לקחת לו את הכנפיים כדי להמשיך הלאה.אבל שום דבר לא קורה המוזיקה מתחילה להעצר ומה שראיתי מתחת לגשר נעלם לו ..אבל זהו ניסתי ללכת מצד לצד כל מיני דברים אבל זה לא פועל ואם אני נופל מהצוק ועושה חזור לנקודת השמירה האחרונה אז זה נתקע לי בטעינה.

פורסם

אני לא מאמין שאני מבזבז על זה את ההודעה ה-2000 שלי...

יש לך משחק מקורי או צרוב?

פורסם

בעיה ידועה שמתרחשת אצל הרבה אנשים. מה שגורם לבעיה הוא זה שהמשחק משתמש בדיסק DL, כלומר שתי שכבות, בדיוק בקטע הספציפי הזה מסתיימת שכבה אחת ומתחילה השכבה השניה. מה שקורה בעצם הוא שחלק מהמכשירים(בדרך כלל הישנים) מצוידים בקרן לייזר שלא מספיק חזקה לקרוא דרך השכבה הראשונה ולהגיע לשניה ולכן היא לא נטענת ופשוט לא קורה כלום במשחק ואי אפשר להמשיך להתקדם.כמו כן הדיסקים האלה הם בעייתיים ובחלק מהם יכולה להיות מצויה הבעיה הזאת ובחלק פשוט לא. יש לציין שהבעיה הזאת מצויה בידי עותקים מקוריים של המשחק(וכמובן גם בפיראטיים) כך שמשחק פרוץ הוא לא הסיבה להתרחשות שלה.

הפתרונות לבעיה הם כאלה:

-החלפה של הלייזר הישן בחדש בתקוה שזה יקרא את הדיסק כמו שצריך.(יקר ובעל סיכון שלא כך יהיה הדבר)

-במידה ויש לך דיסק מקורי אז פשוט הולכים לחנות שקונים ממנה עם הדיסק וכרטיס הזכרון, מראים את הבעיה במכשיר אצלם בחנות ומבקשים החלפה לדיסק טוב.

-במידה ובידך עותק לא מקורי יש מספיק פתרונות ברשת.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה..כל היום ניסיתי להבין מה לא בסדר

פורסם

יש דיון ראשי למשחק בפורום קונסולות

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים