עבור לתוכן

צריך יעוץ אחרון לפני קניית מחשב חדש תקציב - 12000 יעוד-משחקים

Featured Replies

פורסם

שלום

במהלך השבוע הבא אני יזמין מחשב חדש ואני צריך אישור מהמומחים שהמפרט שאני יזמין יהיה הכי טוב שאפשר

המחשב החדש יהיה בעיקר למשחקים כבדים

אחרי שבמשך שבועיים עיינתי בפורומים ובאתרים שונים הגעתי להחלטה שזה המפרט שכדאי לי לקחת:

מעבד INTEL Core 2 Duo E6600 2.40GHZ 4Mb SHARED CACHE BOX 3Y

לוח ASUS COMMANDO P-4/P-D/Core 2 Duo P965 DUAL DDR2 2x1394+2xGIGA LAN 3Y

זיכרון DDR2 KINGSTON 1GB 667MHZ NON-ECC CL5 X2

כ.מסך ASUS EN8800GTS/HTDP/320M/A GF 8800GTS PCI-E 320Mb

דיסק SAMSUNG 500GB SATA2 7200RPM 16Mb BUFFER 3Y X2

רמקולים LOGITECH Z-5500 5.1 THX SET 500W RMS 2Y

זה המפרט והוא בערך 10500 ש''ח

המארז אני לוקח מהמחשב הישן שהוא Thermaltake Xaser 3

הספק אני לוקח מהמחשב הישן שהוא Thermaltake Silent Purepower Xaser Edition 480W

המסך שיש לי כרגע הוא LG CRT Flatron F900B ובהתחלה חשבתי גם ללכת על מסך חדש אבל אחרי החיפושים לא מצאתי שום מסך שיצדיק את ההחלפה ואני כנראה ישאר איתו אלא אם תמליצו לי על משהו שממש שווה את ההחלפה

אני רוצה לשמוע את דעתכם על המפרט והמחשב החדש שאני קונה וכל הצעה לשיפור תתקבל בברכה

אני מוכן להשקיע במחשב עד 12000 עם אפשרות לחריגה לא גדולה אבל אם אין צורך אז אני יזמין גם משהו יותר זול

תודה רבה

פורסם

אם מתוכנן OC אז הזכרונות לא יתאימו...

אם לא מתוכנן OC אז הלוח מיותר לחלוטין...

בכל מקרה,מאוד יכול להיות שהספק לא יחזיק

פורסם

אם אתה גיימר כבד תשקיע עוד 200-300 ש"ח ותקנה את הגירסה של ה640MB. המשחק OBILIVION עם המודים של הטקסטורות וכל השיט שמסביב לא ירוצו כמו שצריך עם ה320MB.

פורסם
  • מחבר

OC לא יתבצע

Xtract איזה לוח כדאי לי לקחת של ASUS במידה ולא מתוכנן OC אבל אני רוצה שיהיה את כל האפשרויות על הלוח

ולמה אתה חושב שהספק לא יחזיק את המחשב? זה 480W וראיתי אנשים בונים פה מפרטים עם כרטיס מסך דומה וספקים של 400W

חשבתי שה640 זה רק לרזולוציות מאוד גבוהות ושחוץ מזה ההבדלים הם זניחים. תקנו אותי אם אני טועה

אבל אני הולך על כרטיס מסך של ASUS וההבדל במחיר בין ה320 ל640 הוא רציני אבל אם ההבדל שווה את זה אז אני יקח את ה640

פורסם

"12 אלף" ואני הנשיא הבא של ארה"ב

פורסם
  • מחבר

יש לי MONEY IN THE BANK בניגוד למר קנדי... קנדי

פורסם

יש לך כסף של מונופול .

או אבא שעובד בבזק .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים