פורסם 2007 במרץ 2418 שנים במחשב הישן שלי יש HD מאסטר ראשי ושניי HD נוספים עם דטה וגיבויים הכל בIDE 2 ה HD הנוספים הוספו במרוצת הזמן - כל פעם שניגמר לי המקוםשניהם במערכת הקבצים NTFS והמאסטר הראשי ב FAT32 אני מנסה לנתק את שני הסלייבים >> לצורך העברתם למחשב חדשופתאום המחשב הישן לא עולה! לא מוצא מערכת הפעלה!!! ????אני מחזיר אותם = ואז הכל תקיןלמה זה קורה?הראשי שלי הוא HD חדש יחסית שעבר גווסט פעם שהחלפתי HD ישן יותרואח"כ הוספו עוד 2 הHD הנוספיםבקיצור אני משתגע!!!מי עוזר לי ? בבקשה?
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים תלוי בכונן עצמו, בד"כ בכוננים של SEAGATE יש לך מצב של SINGLE\MASTER ומצב של SLAVE (אני חושב שאני זוכר נכון)ב-WD לדוגמא יש לכל מצב ג'ימפור מיוחד. לSINGLE מורידים ג'אמפר בכלל.
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים דווקא הפוך - בWD מגמפרים כMASTER וזה עובד גם כSINGLE וגם כMASTER עם SLAVE ואין צורך להוריד לגמרי את הגמפרבעוד שבסיגייט חייבים להגדיר כל מצב אחרת.
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים טוב יכול להיות שלגבי סיגייט אני מתבלבל, אבל בWD ישנים זה בטוח ככה בכל מקרה הנקודה שלי שצריך לבדוק איך הוא מג'ומפר.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר צדקתם ! אלו היו הג'ימפורים לא מבין איך עבדתי ככה...למדנו משהו העברתי הגימפורים לסחנגל מאסטר >>> והמחשב עלה עם כונן אחד THX
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.