עבור לתוכן

האם ישנה אפשרות בWINDOWS שעשות כך שרוב הדברים ישתמשו בזיכרון קודם?

Featured Replies

פורסם

כלומר, כשאני מעתיף משחק למשל, אז הCD קורא וה HD כותב. אני רוצה קריאה של ה CD אל הזיכרון RAM ואז כתיבה של ה HD. אני רוצה כמה שפחות שימוש של ה HD וכמה שיותר RAM. גם כשאני מוריד ב EMULE דברים, אז יש שם אפשרות לקבוע כמה BUFFER יהיה ואז זה נכנס ל RAM ואז ל HD ולא כל הזמן ל HD.

יש למישהו רעיון?

פורסם

כן.. ישנה אפשרות לניהול הזיכרון והיא נמצאת ב: המחשב שלי> מאפיינים(כפתור ימני על המחשב שלי)> לשונית מתקדם>ביצועים.. הגדרות> לשונית מתקדם> זיכרון וירטואלי> שנה.

ושם תוכל לנהל את הזיכרון שלך.. אם יש לך מספיק זיכרון תוכל להשתמש בRAM בלבד ללא הזיכרון המדומה על הדיסק הקשיח.. פעולה זו תגרום למחשב להיות מהיר יותר אך ברגע שהזיכרון מלא לגמרי תוכניות לא יפתחו או יסגרו ללא הודעה מוקדמת בשל חוסר זיכרון.. אז תזהר עם זה..

אם אין לך מספיק RAM תוכל להגדיר כמה זיכרון מדומה תרצה לאחסן על הדיסק...

פשוט תנסה את שתקבל תוצאה שתאהב..

בהצלחה..

פורסם
  • מחבר

מכיר את זה. אבל אני מדבר על מיקרים שאתה מעתיק משהו לHD ואז זה קורא כותב - קורא כותב. ואני רוצה, קורא , מכניס לזיכרון ואז כותב.

פורסם

בדיוק. בזה אני משתמש.

פורסם
  • מחבר

וזה טוב? יש שיפור?

פורסם

זה טוב רק אם יש לך הרבה עודף זיכרון, 2 ג'יגה לפחות, ואז אתה מנצל כל הזמן כמה שיותר ממנו, זיכרון כידוע מהיר בהרבה מדיסק קשיח.

פורסם
  • מחבר

יש לי 2 G מה לקבוע וכמה?

פורסם
  • מחבר

לא ידעתי כמה לקבוע את הMB אז קבעתי ל 512MB. עבדתי יומיים עם ההגדרות האלו ויש לציין כי יש שיפור במהירות! כמעט ואין קריאה של ה HD. ממש נחמד. נראה לי שזה ישמור גם על ביצועים גבוהים וגם על הכונן.

:xyxthumbs:

פורסם

אם אתה משתמש בויסטה אתה יכול לקנות/להשתמש בכונן פלאש של 1GB/2GB כ readyboost. הדרך הכי מהירה ונוחה וגם שומרת על ההארד דיסק....

פורסם
  • מחבר

מה הקשר? זה בכלל לא נכון. זה לא משתמש בכמות כזו גדולה של MB. ה DISK ON KEY לא כזה מהיר.

פורסם

לא ידעתי כמה לקבוע את הMB אז קבעתי ל 512MB. עבדתי יומיים עם ההגדרות האלו ויש לציין כי יש שיפור במהירות! כמעט ואין קריאה של ה HD. ממש נחמד. נראה לי שזה ישמור גם על ביצועים גבוהים וגם על הכונן.

:xyxthumbs:

אז מה עשית בסופו של דבר ?

התקנת תוכנת ניהול זיכרון ? או שינית את הגדרות הPF ?

גם לי ישנם 2 G זיכרון במחשב >>> התחושה שלי שזה לא ממש מנוצל !

מה קורה למשל אם אני מגדיר PF של 512 מגה

האם זה יכול לייצר בעיות ?

או אם מאפשרים לווינדוס לנהל את ההקצעה? האם הוא מיתחשב בגודל זיכרון והניצול שלו? באופן אוטומטי

מה אתם מציעים לעשות ?

פורסם

תנסה ותראה ?

פורסם

איזו תוכנה התקנת ובמה אתה מרגיש שיפור?

פורסם
  • מחבר

התקנתי SuperCache 2 וקבעתי שם 512. זה ממש טוב. לפחות עכשיו יש לי 1G פנוי ולא 1.5 שלא מנוצלים. כמו שאמרתי קודם לכן, הכונן הקשיח עובד פחות וזה מעלה את המהירות. לדעתי כדאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים