פורסם 2007 במרץ 2318 שנים שלום, אני קרוב מאוד לרכישת מחשב (רק מחכה למארז שיגיע בע"ה כמה שיותר מהר).חשבתי לקנות 320GB, אבל אני בספק אם זה יספיק לי לעוד כמה שנים טובות, ולכן חשבתי כבר עכשיו ללכת על 250GB - כפול 2, וליצור ביניהם מערך RAID0.רציתי לדעת אם אני עושה את המערך הזה, דבר ראשון עד כמה זה מסובך ?, דבר שני האם אני אוכל לפצל את ההארדיסק למחיצות ולהשתמש ב2 מערכות הפעלה שונות?תודה!.
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים מחבר אוקי תודה, ועוד שאלה:RAID0 עושים דרך הביוס, ז"א אפשר לעשות לפני שאני מתקין ווינדוס? ואם נגיד הארדיסק אחד נשרף (חס וחלילה), איך זה בדיוק הולך? המידע שהיה בהארדיסק השני הולך כפוט ביחד איתו?
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים אתה עושה את זה דרך התוכנה של הBIOS, כן.אם אחד הכוננים הולך, כל המידע על שניהם הולך. זה החסרון של RAID 0.
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים בהנחה שיש לך גיבוי תמידי, אז כן (תמידי, תלוי בכמות החומר שיש לך עליו וכמה דחוף הוא משתנה כך שהגיבוי הוא מעודכן למידי).זה דיי מבאס שנדפק לך המידע והולך לפח, לפעמים זה גם קריטי.
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים מחבר מה זה גיבוי תמידי? אתה מתכוון לצרוב כל פעם מחדש? או שיש דרך לגבות דברים על כונן קשיח אחד.?
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים לא, פשוט שיהיה גיבוי עדכני של הדברים החשובים (אגב זה נכון תמיד, בלי קשר לרייד, רייד פשוט מגדיל את הסיכון).
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים לי לדוגמא יש רייד 0 עם 3 כוננים של 320 ותאמין לי זה משתלם מבחינת מהירות ובקשר לאיבוד מידע אני רואה את זה כאילו יש לי הרד דיסק אחד של 1 טרה ואים הוא היה נשרף זה אותו הדבר תראה דוגמא של אחד מהמערכים של הרייד שלי [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים מחבר jackdaniels, לא הבנתי בדיוק מה זו התמונה שהבאת שם, אם תוכל להסביר יהיה נחמד
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים קנה עוד HD של 80 פשוט שיהיה רק לגיבויים ופשוט תגבה אחת לשבוע, הרי זה ברור שזה מחשב לביצועים (משחקים, גרפיקה ומה שלא יהיה) אז גם תהנה מרמת ביצועים טובה ולפחות אתה יודע שיש סרידות מסויימת למערכת ולא תחיה בהרגשה של יהרס לא יהרס ומיהיה עם המידע תמיד תוכל לחזור שבוע אחורה לא קריטי... הוא מראה לך את מהירות הכתיבה שלו במערך RAID0 עם 3 HD. מרשים ביצועים בטוח יש
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים לי לדוגמא יש רייד 0 עם 3 כוננים של 320 ותאמין לי זה משתלם מבחינת מהירות ובקשר לאיבוד מידע אני רואה את זה כאילו יש לי הרד דיסק אחד של 1 טרה ואים הוא היה נשרף זה אותו הדבר תראה דוגמא של אחד מהמערכים של הרייד שלי איזה סטריפ זה 16?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.