עבור לתוכן

האם יושק ה gta הבא?

Featured Replies

פורסם

פאקינג שייייטטטטטטטט מנוע הRAGE?! זה שעשו איתו דמו לR600??? תענו בבקשה דחוףף

ובקשר לתמונה 3DGOD אתה אומר שזה המנוע הגרפי שיישתמשו והמשחק אמור להיות כמו זה... אז אני חייב לומר שדבר ראשון נראה לי שלא רק שזה יהיה בגרפיקה הזו... אלא אפילו יותר יפה... המשחק GTA 3 היה כל כך מושקע.. לחשוב שהגרפיקה שהוא הציג יצאה בשנת 2001... חחח אני נזכר בפיפא 2000 אני בוכה.... חחחחח בקיצור לא ציפיתי לפחות מזה! ! ! ! אחחחחחחחחחח עוד 4 ימים נטעם מהמשחק של שנת 2008! וואייי אני כבר יהיה ב י"ב למי יהיה זמן למחשבבבב חחח

**עריכה** עוד שאלה בקשר למפרט שלך אתה רציני לגבי הפירוט סטייל טכנאי אייבורי הזה? או שזה סתם היה ברגע של צ'יעמום?

• תגובות 40
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חשוב שיעבוד כמו שצריך ולא ידרוש דברים מעל ומעבר.

צריך לעקוב כול הזמן אחרי התפתחויות ולראות מה קורה ומה הם מתכננים ולקוות שיהיה טוב.

ניראה מה יהיה עם הטריילר ומה הם מכינים.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח אתה חמוד בעיקר הקטע של ה "חשוב שיעבוד כמו שצריך"

GTA 4 יוצא בתזמון מושלם לדעתי מבחינת מוכנות קהל הגיימרים מבחינת חומרה! עוד חודש בערך כבר יתחילו לקנות תכרטיס הזה! (R600) תוך חצי שנה זה יהיה כרטיס חובה בכל מפרט של מעל 6K.... (או שהחדש של NVIDIA באמת יפתיע וייקח אותו, אני מדבר כמובן על הG80 סדרת 8900)

והמשחק מצופה לצאת לPC בכלל לקראת 2008 זתומרת בדצמבר בערך אפילו אולי בינואר.... כי באוקטובר הוא יוצא רק לPS3.... (ואם תיקח תמפרט של PS3 תבין כמה שהוא מעפאן ביחס למחשבים שיריצו תמשחק הזה)

בקיצור גם המעבדים יהיו חיות ארבע ליבות של AMD והמחירים של E6600 וE6300 יירדו ויגיעו בערך לכמו ה4600+ עכשיו בקיצור חומרה למשחק הזה תיהיה זמינה אם תרצה או לא - כל זה בגלל הצ'יפים החדשים מבית AMD.... הr600 והמעבד מרובע ליבות......... אחחחח אני מת לראות כבר עד כמה המשחק הזה יאכזב.... כי ברור שכל העולם עם ציפיות רוקסטאר לא מדליפים תמונות ולא כלום.... כמה ציפיות יש לי ממנו....

פורסם

חברה, it's just a game....

בכל מקרה, המשחקים הקודמים יצאו באיזה הפרש של שנה בין קונסולות למחשב, לא ?

פורסם

לא...

פורסם

GTA: VC יצא בסוף אוקטובר 2002 ל PS2 ולמחשב במאי 2003.

GTA: SA יצא בסוף אוקטובר 2004 ל PS2 ולמחשב ביוני 2005.

פורסם
  • מחבר

מה קשור אתה חמוד?

באמת חשוב שיעבוד טוב כי אחרי זה יש אכזבה אם מפרטי המחשב לא יריצו אותו.

עם כול מה שאמרת ניראה שאף מחשב לא יריץ אותו כבר.

כי קונים עכשיו מחשבים למשחקים חדשים ואתה אומר שהמעבדים כבר לא יפעילו אותו טוב וכרטיסי המסך החדשים יותר רק יריצו אותו.

אני לא יודע מאיפה אתה כול כך בטוח שזה באמת יהיה ככה.

אבל צריך לחכות למקור האמיתי ולראות באמת מה יצא ומה יהיו הדרישות ולא סתם לנחש

כולם אומרים כמו הסימולטור איקס שאפילו ה g8 לא יריצו אותו כמו ה 8800 שמישהו אמר שלא יריץ ואמרו שזה לא עובד אצלהם.

אבל אני מאמין שהמחשבים של היום יוכלו להריץ אותו ולא ייצרו חלקים שלא יוכלים להריץ אותו ועוד חלקים שבעתיד ייצאו אחרת כול המחשבים של היום לא יפעילו אותו וזה סתם הגזמת יתר שחושבים כמו שלי אמרו שהסימולטור איקס ידרוש מחשב על וגיליתי שזאת סתם הגזמה כי חושבים שהם חדשים הם יידרשו יותר מדי.

כל מנועי הגרפיקה סתם מבלבלים וזה עובדה שקראתי שאנשים חושבים שמחשבים שיוצאים עכשיו לא יעבדו ומסתבר והוכחתי שהם כן עובדים.

ול ps3 לא תיהיה בעיה להריץ אותם לא יוציאו קונסולה שלא מסוגלת להריץ ברמה הנאתית וטובה את המשחקים. לא יוציאו משהו שלא יוכל להריץ משחקים.

פורסם

חחחחחחחחחחחחח סוסון קטן תשמע אתה ישך בעיות קשות מאוד בקטע של לנסח את עצמך כמו שצריך....... או שאתה לא שם סימני פיסוק ובגלל זה לא מבינים או שאתה לא יודע לנסח משפטים כמו בן אדם....... תקרא ספרים תעלה את רמת העברית שלך בנאדם אתה חי במדינת ישראל....

אני מוכן לשים כסף למי שרוצה שהגרסה שתצא לPC תצא עם דרישות מינימום של 1.5GB RAM או 2GB RAM וזה כי היא צריכה לצאת ב2008 (באמצע 2008 :(

איך אני יודע? ראיתי RELEASE DATE של GTA III לPC ולPS (הפרש של חצי שנה....) וגם בVC וגם בSA הכל הפרש של חצי שנה וקצת יותר... :( איזה בעסה

נראה לי אני יהיה בצבא שייצא GTA IV חחחחחח

פורסם
  • מחבר

קודם כול תיהיה אתה סוסון קטן לא אני. ולי אין שום בעיות זה, שלך יש בעיות כניראה איתי ,ואני מנסח את עצמי בסדר אז לא היה לי כוח לשים סימני פיסוק ,גם אתה לא פיסקת את המשפטים שלך חוץ מכמה נקודות .ואני יודע לנסח משפטים מעולה יותר ממך אז אל תבוא ללמד אותי פה קריאה בגלל שלא הכנסתי כמה סימני פיסוק עלובים ,לא אומר שלא ידעתי להכניס. ואת העצות של קריאת ספרים תעשה אתה ,ותעלה איזה רמה שאתה רוצה עצמך לא צריך את העצות הלא קשורות שלך.

אם זה מה שבאת להגיד במקום לעזור אתה מוזמן לצאת מהנושא שלי.

וכנסתי את הפיסוק שלך שתיהיה מרוצה.[br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 13:08:51

לא נירשמתי לאתר הזה שפסיכולוגים בגרוש ינתחו פה ניתוחי נפש.

ואפשר לדעת לבקש יפה יהיה יותר טוב.

בנוסף לכך נושא זה נועד לקבלת מידע,לא לשטויות.

פורסם

ואני יודע לנסח משפטים מעולה יותר ממך אז אל תבוא ללמד אותי פה קריאה בגלל שלא הכנסתי כמה סימני פיסוק עלובים ,לא אומר שלא ידעתי להכניס.

פשש השם שלך במקרה הוא אבשלום קור? :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

טוב שאתה מצחיק את עצמך זה טוב.

אבל אם אין לך עצות ועזרה בנושא,עדיף שלא תגיב.

בשביל זה יש פורום "כללי".

קח את האבשלום קור האהוב שלך ולך איתו במקום להציק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים