עבור לתוכן

האם יושק ה gta הבא?

Featured Replies

פורסם

לפי גיימספוט, גרסאת הפלייסטיישן 3 תצא ב-16 לאוקטובר 2007..

בדרך כלל גרסאת המחשב יוצאת כמה חודשים אחרי הקונסולות.

• תגובות 40
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

dj_horse אתה ממש מוזר... דבר ראשון, אני ממליץ לך לעבוד על יכולת הביטוי שלך, ודבר שני על יכולת הקריאה שלך (בלי להעליב).

וכן הטריילר יוצא עוד 5 ימים.

פורסם
  • מחבר

עדיף שאתה תעבוד על יכולת הביטוי ויכולת הקריאה שלך גם כי אתה לא יודע על מה אתה מדבר וגם כי כולם הבניו על מה התכוונתי ואתה בכלל עוד לא מבין מה רוצים ממך אז אל תגיב פשוט ולא יזיק אם תילמד להתבטא במידה שמתאימה לפה ולשאול מה לא מובן.

יש לך בעיות באוצר המילים וההתבטות...במקום סתם לתקוף יהיה עדיף שתישאל כי אחרים הבינו וענו.

{גם בלי להעליב}[br]פורסם בתאריך: 24.03.2007 בשעה 16:31:25

ל rod.

תודה על המידע זה יותר מעניין גירסאת המחשב אבל נחכה לראות מה מתקדם

פורסם

כבר עכשיו עובדים על גרסאת המחשב

פורסם
  • מחבר

יש למה לצפות?

קיימים חידושים במספר תחומים?

פורסם

כבר עכשיו עובדים על גרסאת המחשב

איך אתה יודע? :)

פורסם
  • מחבר

צריך לבדוק מה יהיו הדרישות שלו

פורסם

חוץ מזה שהמשחק הזה ישתמש במנוע החדש RAGE לא ידוע עליו יותר מדי ?

בכל מקרה, אין הכרזה רשמית למחשב ככה שלא נראה לי שתמצא דרישות איפשהו בזמן הקרוב (אולי ידברו על זה אחרי שתצא הגרסא לקונסולות).

פורסם
  • מחבר

תיראה אני בכלל לא ידעתי שתיצא גירסה חדשה יותר המגירסה האחרונה שהושקה{sa}.

אז אין לי מושג על הגירסאות ומה הדרישות או מתי יושקו אין לי מידע בנושאים אלו בכלל.

אבל אחרי שאני יודע מפה שאמרו כי יושק משחק חדש יותר בסידרה התחלתי להתעניין ולדעתי כדאי לברר במספר תחומים עליו כמו דרישות משחק תאריך השקה וכו'...

פורסם

אחלה, רק להבא אתה פשוט יכול לעשות חיפוש הכי פשוט ל gta 4 או gta או ללכת לאתרים כמו gamespot ולראות... יש להם לרוב את כל המידע שידוע (ועל המשחק הזה לא ידוע יותר מדי).

פורסם
  • מחבר

כן אבל העניין זה שלפי מה שאמרו בחברה שהיא לא תשיק גירסה נוספת מהסידרה.

אז מבינים מזה שזאת הגירסה האחרונה ויורדים מהעניין אבל פתאום קופצת הודעה בפורום שתיצא עוד גירסה למרות הכול כבר מתחילים לקפוץ נקודות עניין לגבי המשחק ושאלות אחרי שלא הייתה אפרות להשקת גירסה חדשה.

פורסם

אין הרבה מידע עדיין, וברור שלא מידע כמו דרישות מערכת, תוכן המשחק או דברים אחרים.

לא ידוע הרבה, כמו שהזכירו פה הגראפיקה של המשחק תהיה מבוססת על מנוע ה Rage החדש של R*.

(שיעור של הגראפיקה אפשר לראות במשחק Table Tennis שלהם שמבוסס על המנוע הגראפי המדובר, מרשים ביותר).

בנוסף יהיה שימוש במנוע הפיזיקאלי Euphoria Engine, המנוע ששומש במשחק Star Wars: Force Unleashed.

המנוע הפיזיקאלי החדש אמור להקנות אפקטים פיזיקאליים מרשימים ותקשורת גדולה מאי פעם בין השחקן לבין העולם מסביב.

כל המידע מהאתר PlanetGTA ו GTA.com.ua.

פורסם
  • מחבר

ניראה שיש לך מידע רב בנושא.

יהיה נחמד לשמוע ממך על עדכונים אם תירצה לשתף.

העניין פה של כול המנועי גרפיקה האלה ניראים מאוד מרשימים ומשמעותיים נקווה שכרטיסי המסך יוכלו להריץ אותם.

אני מאמין שיהיה בסדר וזה יתאים ולא תיהיה שום בעיה אבל במקום לחשוב מה יהיה נחכה להתפתחויות נוספות מצד החברה לראות מה הם מתכננים לקהל הגיימרי בתקופה הקרובה.

פורסם

rockstar-games-presents-table-tennis-20060407022610802.jpg

לדמיין משחק GTA עם גאפיקה הדומה לזאת, מרשים ביותר.

ניראה שיש לך מידע רב בנושא.

אין לי יותר מידע ממה שמפרסמים באתרים שציינתי ובאתרים אחרים.

העניין פה של כול המנועי גרפיקה האלה ניראים מאוד מרשימים ומשמעותיים נקווה שכרטיסי המסך יוכלו להריץ אותם.

בכל מקרה כרטיסי המסך יוכלו להריץ את המשחקים האלה, אם לא מה הטעם בלפתח משחק בכלל?

נחכה למידע, אין לאן למהר.

פורסם
  • מחבר

גם נכון השאלה איזה רמה של כרטיסי מסך הם דורשים אם זה משהו שנפוץ אצל אנשים או כרטיסים שלא ניקנים בעכבות מחירים מופרזים.

צריך לזויל כרטיסים על מנת שיתאימו לרוב הגיימרים בעלות כוח גרפי גבוהה שיריץ את המשחקים בצורה עד כמה טובה שאפשר.

והמנועים והתמונה ששמת ניראים כאלה שידרשו משהו חזק.

כן גם לא צריך למהר נחכה למידע עדכני וניראה מה קורה...ניצפה להתפתחויות בנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים