פורסם 2007 במרץ 2318 שנים מחבר דוקטור קוף אתה פשוט קוף ועידו מה אתה עושה צחוק? מה אתה גם קוף? אבא שך עובד באינטל ואתה קונה 6600? רק המנקים באינטל קונים מעבדים כאלה!תקנה 6800 אם הוא באמת עובד שם! איזה פארש יא אללה !לא קניתי כי גם שקונים דרך אניטל זה יקר והיה לי תקציבחחחחחחח המנקים באינטל קונים מעבדים כאלה קרעתה אותי חחחחחחח
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים בכל זאת אחי אבא שך עובד באינטל ואתה קונה 6600? אתה מפדח את עצמך... לא היית צריך להגיד שאבא שך עובד באינטל...בכמה אתה קונה את 6600 ובכמה את 6800 ?עריכה: בואנה דוקטור מה אתה שם בחתימה תבקש רשות! מעריצים =]
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים IDOKING, אני ממש מקנה בך... איזה מפרט חלומות תהנה! איזה משחקים אתה משחק? נ.ב: תשיג את ה1GB RAM הנוסף במהירות!
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים הוא קנה מחשב פצצה והילדים פה מקנאים בו יש לו לוח ומעבד חלומיים .חבורה של קנאים אוכלי במבות
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים בואנה קוף יערות תקשיב יא חתיכת נציג מכירות של אייבורי אבא שלו עובד באינטל ! ! ! פאקינג! ! ! לוח ומעבד חלומיים? אם היו קונים לי מחשב כזה הייתי מקיא מהבזבוז כסף הזה אני מעדיף תמיד AMD כי הם משתלמים יותר! (אלא אם כן אבא שלי היה עובד באינטל! ! ) :bash:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.