עבור לתוכן

נפילות קריסות ומסכים כחולים

Featured Replies

פורסם

^זה מה שתמיד יש לי במחשב ..

יש לי מחשב בן 4 חודשים בערך, מאז שקניתי אותו היו לי מסכים כחולים ולא רק בזמן משחק, גם בזמן שגלשתי באינטרנט או שסתם המחשב עמד ללא שום שימוש..

לפעמים יש מסכים כחולים (לעתים קרובות) ולפעמים ריסטרטים, אבל הדבר שקורה הכי הרבה והוא הכי מוזר והכי משגע אותי זה שאני סתם משחק לי במשחקים (קאונטר סטרייק 1.6\CZ בד"כ שהוא לא משחק כבד) ופתאום זה סתם יוצא לי מהמשחק ללא ריסטרט וללא מסך כחול, זה פשוט יוצא לשולחן עבודה...

כבר פירמטתי כמה פעמים, עשיתי סריקות של AVG וWindows Defender וגם סריקות אונליין של Norton וKaspersky חלקם מצאו לי כמה דברים והסירו אותם... בנתיים המחשב מוגן באמצעות AVG ו Windows Defender וגם עקבתי אחרי כמה מדריכים באנגלית ובעברית,] בנתיים באף פורום לא עזרו לי, מקווה שפה יעזרו.

הצעות כלשהן? :s05:

פורסם

חשבת שאולי יש לך בעיה חומרה ?

תחזיר את המחשב לאן שקנית ותבקש בדיקה מעמיקה .

פורסם

מה ההודעת שגיאה שאתה מקבל במסך הכחול?

פורסם

שוב קבצי דאמפ ?

רק לא זה ... >:(

פורסם

יכול מאוד להיות כי יש לך בעיית חומרה או דריבר שגורם לקריסת המערכת

תעלה בבקשה את קבצי ה Minidump ש Windows יותר אחרי כל קריסה, קבצים אלו נמצאים ב :

X:\Windows\Minidump

פורסם

רק דרך הדאמפ אפשר ?

פורסם
  • מחבר

אממ זה הקובץ שהיה בדאמפ אחרי התקלה האחרונה

http://www.mytempdir.com/1267984

לא הבנתי בו כלום שפתחתי אותו עם כתבן

פורסם

עזוב דאמפ תבודד חלק חלק וזהו .

פורסם

אחרי ניתוח הקובץ אפשר להגיד שכנראה אחד הדריברים שמותקנים אצלך במחשב גורמים למסכים הכחולים, לצערי ה Dump שהבאת לא ציין בצורה צפציפית מה גורם לקריסות לכן מה שאני מציע זה לעדכן את הדריברים של כלל הרכיבים לגירסאות האחרונות שנמצאות באתרי היצרן.

פורסם
  • מחבר

התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול (Realtek) ויש לי מסכים כחולים שכתוב RltcHDAudio משהו כזה...

אז אני מבין שזה שוב הכרטיס קול... אבל עידכנתי מהאתר של INTEL לפי הדגם של לוח האם שלי

הנה תמונות של רכבים במחשב שלי אולי תוכל לעזור לי למצוא (Wh1t3) את כל העדכונים שאני צריך, לא רק כרטיס קול.. כי מה שאני מוצא גרוע :nixweiss:

[attachment deleted by admin]

פורסם

4 חודשים? למה לשבור את הראש? יש לך אחריות.

פורסם

מי שניתח את הקבצים של הMINIDUMP אם אפשר את השורה המכרעת ( probably caused by ) אין לי כוח וזמן לפתוח את הקבצים האלה כמו כן לגבי היציאות מהמשחקים יתכן שהמחשב מבצע הקצאות זכרון שנכשלות ולכן זה יוצא לך מהמשחק .

בכל אופן במידה ולפי הנתוח של הקובץ זה בעיות חומרה אפשר לנסות לבדוק את הזכרונות-תופעה מוכרת וידועה מעבר לזה יש אלף סיבות ברמת החומרה שכיחות יותר ושכיחות פחות שאפשר לבדוק.

במידה והבעיה היא ברמת התוכנה כלומר קובץ סורר כל מה שעליך לעשות זה לחפש את שם הקובץ בגוגל ואז לברר לאיזה דריבר הוא שייך ופשוט להסיר אותו ולבדוק התקנת דריבר חילופי הרבה יצרנים מכירים את הבעיות שהדריברים שלהם יוצרים ונותנים לך דרכי פתרון באתר היצרן(אם זה קובץ אפשר גם דרך ד"ר ווטסון לברר).

פורסם
  • מחבר

נו אז מישהו יכוללעזור לי למצוא את העדכונים המתאימים לי לפי התמונות שפרסמתי עמוד קודם?

פורסם

wh1t3 מה היה כתוב בprobably caused by ..

משם אני ינסה להמשיך אחרי שאני יקבל תשובה.

בקשר לתמונות שנתת זה לא כל כך נראה לי יכול לעזור זה בכלל בכיוון אחר וכמו כן את קבצים שאמרנו לך להעלות לא פותחים עם כתבן יש תוכנה מיוחדת באתר של ווינדוס.

פורסם

לפי הקובץ כמו שנאמר זה יכול להיות דריברים כמו כן בעיות זכרון.

תבדוק את המחשב עם תוכנה MEMTEST86 תחפש באינטרנט את גרסת הסידרום תצרוב את הקובץ הISO תדליק את המחשב תבצע בוט מהכונן סי די ותראה מסך כחול תן לו לעבוד כמה שעות במידה ותראה על המסך הכחול שנמצאו שגיאות(כל שורה מייצגת שגיאה) אז הבעיה היא בזכרון תנסה כל פעם סטיק אחד(בהנחה שיש לך שתיים) עם התכונה עד שתבין מי מהם הסורר כמו כן תבדוק שהסיבה הוא לא הסלוט שהכנסת אליו את הזכרון להסברים נוספים פשוט בקש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים