פורסם 2007 במרץ 2318 שנים שאני מפעיל את המדפסת על ON המחשב ניהיה איטי יותר ...שאני סוגר OFF המחשב חוזר לחיים ...יכול להיות שמדפסת לייזר שואבת וואטים ? W ?E120 LEXMARK נ.ב.ואם כן אפשר לדעת כמה W המדפסת שלי לוקחת מהספק כח ?
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים מחבר אולי מרשת החשמל הארצית??אתה מסתלבט עלי ?האחרון שצחק עלי מצא את עצמו קשור על עץ באמצע גונג'ל באפריקה
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים המדפסת שלך מחוברת עם שנאי לחשמל בצורה עצמאית.ובקשר לזה שהיא מאטה את המחשב אני לא ממש יודע אבל יכול להיות היא תופסת זיכרון שהיא דלוקה או משהו.
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים מחבר באמת אני לא צוחק שאני מדליק את המדפסת המחשב ניהיה איטי המדפסת לוקחת מתח מהמחשב כנראה שהספק לא מסוגל לספק מתח לכל ההתקנים כולל למדפסת . שמישהו יזרוק לי HEC משומש נ.ב. המדפסת מחוברת בלי שנאי כבל מתח פשוט כמו שמכניסים לספק מחשב .
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים אתה מסתלבט עלי ? האחרון שצחק עלי מצא את עצמו קשור על עץ באמצע גונג'ל באפריקה וואי איזה פחד רק אל תעשה לי את זה... :sleep: חכה רגע אני צריך להניע את האוטו שלי כדי שיהיה לי חשמל לתנור אפיה בבית הרי יש לו סוללה סוללה = חשמל = תנור אפיה לא קשור לכלום לא?? לא??? לא?????
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים איך המדפסת מחוברת? אם זה ב-USB, אז יש סיכוי טוב שצריך לעדכן דרייבר - Windows Update בדר"כ עושה את העבודה אבל אולי צריך להוריד ידני - נראה לי שיש בעיה ב-USB to Serial bridge. תן לי עוד קצץ פרטים... מה רץ ברקע, דרך חיבור למחשב, מה המפרט של המחשב, מתי זה התחיל וכו'...
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים בטח קשור לדרייבר או לאחת התוכנות המעצבנות שמותקנות עם הדרייבר.אם זה העניין נסה להעיף את כולן מלבד הדרייבר עצמובכל מקרה אין שום קשר לספק, גם אם הוא היה "גונב וואטים" לשיטתך כל המערכת היתה קורסת ולא רק מאיטה.
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים אתה מסתלבט עלי ?האחרון שצחק עלי מצא את עצמו קשור על עץ באמצע גונג'ל באפריקה האחרון שהספים פה ודיבר בשפה לא נאותה מצא את עצמו מחוץ לפורום תבין שאף אחד לא מסתבלט על אף אחד מנסים לעזור לך ואתה מתנגד עקב זאת יש לך אזהרה 1 מתוך 3 כאשר בשלישית אתה תורחק/תנעל מהפורום.ננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.