עבור לתוכן

שאלה חשובה בקשר ל-MAC BOOK

Featured Replies

פורסם

שלום חברים !

רציתי לדעת אם יש פה משהו בפורום שעובד עם ה MAC BOOK ומשתמש בווינדוס כמערכת ההפעלה?

מה שאני רוצה לדעת זה, האם המחשב יעבוד כמו שצריך כשמותקן במחשב וינדוס?

וגם אשמח לשמוע את חוות דעתכם לגבי מה יותר טוב בשביל צלם שעובד הרבה עם פוטושופ

ה MAC BOOK עם מעבד של 2 GHZ ו 1 RAM שמערכת ההפעלה היא וינדוס, הוא LENOVO IBM עם מעבד 2 GHZ ו RAM2

תודה על העזרה ויום טוב לכם

פורסם

אם כבר MAC BOOK אז תשאר עם OSX. מע' ההפעלה של MAC מציע כולך הרבה יותר מMS. במיוחד אם אתה מתכוון לעבוד עם PS-גראפיקה.

אם אתה מתכוון להתקין XP או ויטסה אז תלך על IBM או כל מחשב נייד אחר.

פורסם

שלום חברים !

רציתי לדעת אם יש פה משהו בפורום שעובד עם ה MAC BOOK ומשתמש בווינדוס כמערכת ההפעלה?

מה שאני רוצה לדעת זה, האם המחשב יעבוד כמו שצריך כשמותקן במחשב וינדוס?

וגם אשמח לשמוע את חוות דעתכם לגבי מה יותר טוב בשביל צלם שעובד הרבה עם פוטושופ

ה MAC BOOK עם מעבד של 2 GHZ ו 1 RAM שמערכת ההפעלה היא וינדוס, הוא LENOVO IBM עם מעבד 2 GHZ ו RAM2

תודה על העזרה ויום טוב לכם

פוטושופ CS2 עובדת גרוע על כל המקים עם מעבד אינטל, בגלל שהתוכנה עובדת באמולציה על המעבד.

הגרסה החדשה של פוטושופ CS3 תתמוך במעבדי אינטל, כרגע CS2 עובדת טוב יותר על XP.

BTW הבתא של CS3 גם עובדת חרא על מקים מבוססים אינטל, יש מלא באגים.

פורסם
  • מחבר

אם כבר MAC BOOK אז תשאר עם OSX. מע' ההפעלה של MAC מציע כולך הרבה יותר מMS. במיוחד אם אתה מתכוון לעבוד עם PS-גראפיקה.

אם אתה מתכוון להתקין XP או ויטסה אז תלך על IBM או כל מחשב נייד אחר.

אז אם חשוב לי להישאר עם WINDOWS כדי לי להישאר עם ה PC ?[br]פורסם בתאריך: 23.03.2007 בשעה 21:55:08

פוטושופ CS2 עובדת גרוע על כל המקים עם מעבד אינטל, בגלל שהתוכנה עובדת באמולציה על המעבד.

הגרסה החדשה של פוטושופ CS3 תתמוך במעבדי אינטל, כרגע CS2 עובדת טוב יותר על XP.

BTW הבתא של CS3 גם עובדת חרא על מקים מבוססים אינטל, יש מלא באגים.

ואם יש לי פוטושופ CS3 ב MAC התוכנה תרוץ יותר מהר מ PC ?

פורסם

אז אם חשוב לי להישאר עם WINDOWS כדי לי להישאר עם ה PC ?[br]פורסם בתאריך: 23.03.2007 בשעה 21:55:08

ואם יש לי פוטושופ CS3 ב MAC התוכנה תרוץ יותר מהר מ PC ?

וזה למה אם מדובר על אותה החומרה? פוטושופ נראת ומתפקדת בדיוק על שני הפלטפורמות אותו הדבר, מנסיון.

פורסם

אז אם חשוב לי להישאר עם WINDOWS כדי לי להישאר עם ה PC ?[br]פורסם בתאריך: 23.03.2007 בשעה 21:55:08[hr

כן עדיף.

כמו כן אתה יכול לרכוש מחשב נייד עם כרטיס מסך ייעודי לגראפיקה. איזה דגם הIBM?

חברת MAC התחילה לעבוד עם מעבדי INTEL כדי לפנות לקהל יעד גדול יותר. לפי מה שקראתי הם לא עושים זאת בהצלחה יתרה.

URIB-חידשתה לי, תודה.

פורסם

הייתי בטוח שהם עברו לאינטל כי המעבדים של IBM היו מעפנים ונתקלו באותם בעיות של netburst (נתקעו בסף מהירות ויחס ביצועים פר ואטט עלוב).

פורסם
  • מחבר

כן עדיף.

כמו כן אתה יכול לרכוש מחשב נייד עם כרטיס מסך ייעודי לגראפיקה. איזה דגם הIBM?

חברת MAC התחילה לעבוד עם מעבדי INTEL כדי לפנות לקהל יעד גדול יותר. לפי מה שקראתי הם לא עושים זאת בהצלחה יתרה.

URIB-חידשתה לי, תודה.

אני חושב לקנות את ה LENOVO N3000 1OO הוא ה THINK PAD אם אני זוכר נכון, חשוב לי גם לציין שיש לי תקציב של עד 1600-1700$ ואני נמצא בארה"ב

פורסם

אני חושב לקנות את ה LENOVO N3000 1OO הוא ה THINK PAD אם אני זוכר נכון, חשוב לי גם לציין שיש לי תקציב של עד 1600-1700$ ואני נמצא בארה"ב

הדבר הכי חשוב לפוטושופ הוא זיכרון RAM, תשקיע שם כמה שאתה יכול.

פורסם

ממליץ לך ללכת על הT60 אשר ניתן לקנות לו אחריות בינ"ל שתוכבד בארץ.

http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/catalog.workflow:category.details?current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087&current-category-id=1F106632CBC24D2CBD23DF19644D3694

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים