עבור לתוכן

כל הכבוד לארז על המאמר שלו ! - פוסט רשמים שלכם.

Featured Replies

פורסם

קראתי את המאמר ואני פשוט נדהם מרמת הידע של ארז,אדם כמוהו זה נכס לאתר ואני מקווה שכולם יקראו את המאמר כדי שכולם יחכימו ממנו.

כל הכבוד על המאמץ אני בטוח שכולם מבינים במה זה כרוך לכתוב מאמר כזה ,אפילו בלי קשר לידע אלא להיות מוכן להשקיע את הזמן בשביל ללמד את חברי האתר דבר או שניים,בקיצור - תודה!

כל הכבוד ארז!

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• תגובות 30
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מסכים בהחלט. הסבריו מקצועיים, וזו הפעם הראשונה שאני נתקל במאמרים ברמה כזו בעברית רהוטה ויפה בנושא טכני מורכב מסוג זה.

ארז, אתה בחור מוכשר ותמשיך בדרך זו אני בטוח שרבים ירווחו נחת מהידע שלך, אשר עוזר לכל חובב מחשבים להבין יותר טוב טכנולוגיות תצוגה על סוגיהן השונים ואיך לבחור במסך המתאים לצרכים ספציפיים. כל הכבוד :xyxthumbs:

פורסם

כל הכבוד

פורסם

GO EREZ GO,GO EREZ GO.....

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

בהחלט נכס לאתר. ארז, אני מצדיע לך :hi:

פורסם

בהחלט מאמר מצוין. אם רק היה פה נושא מסכים מומלצים, היינו מקבלים פורום LCD קומפלט ;D

פורסם

תודה רבה לכולכם.

דימה, יהיו מסכים מומלצים ברגע שנבדוק אותם ונוכל להמליץ עליהם :xyxthumbs:

בינתיים שיהיה לכולם סוף שבוע נעים.

פורסם

אכן, אחלה מאמר, הכל ברור, מבינים למה לא משנה אם כתוב על מסך "2MS" או "8MS" שזה לא משנה כלום, בקיצור, נהנתי לקרוא את זה ועכשיו אני מפחד פחות להתעסק עם כל הנושא הרחב של מסכי LCD ;D

פורסם

מלך ללא ספק.

סוף סוף אני אוכל להוכיח לחברים שיש להם מסך "2MS" ושצחקו עליי שקניתי 2007WFP עם 16MS, שהם טעו ובגדול.

פורסם

ממש כל הכבוד.

וגם ל tmpusr שעזר... לא לשכוח אותו ;)

פורסם

איפה המאמר בדיוק :nixweiss:??

פורסם

ארז - כפי שכבר אמרתי לך בפרטי, מאמר מצויין.

:xyxthumbs:

חבל שאין לי זמן (מאוד עמוס בעבודה) אבל ת'רד מסכים מומלצים כדוגמת מה שיש ב-ANANDTECH נראה לי היעד הבא.

שמחתי לעזור. [br]פורסם בתאריך: 24.03.2007 בשעה 11:16:00

ממש כל הכבוד.

פורסם

איפה המאמר בדיוק :nixweiss:??

במקום סודי. חבוי מעיני כל.

ממש כל הכבוד.

נכון.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אין ספק שמדובר במאמר מקצועי :)

אני עכשיו מרגיש מקצוען בעצמי.

פורסם

כל הכבוד ארז!! :yelclap: :yelclap:

מאמר מדהים, מושקע, מפורט, מה לא?

זה פשוט כבוד שיש לנו פה בפורום בן אדם

עם ידע כמו שלך, ישר כוח! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים