עבור לתוכן

מישהו יודע מה ה... Crysis - System Requirements ?

Featured Replies

פורסם

פיייי

בואנה כל פעם שאני רואה סרטון של שמשחק הזה עולים לישני דברים בראש!!

הראשונ זה וואו!!!! פשוט יפהיפה!!!

והשני זה- "אני מקווה שזה לא יצא בזמן הקרוב כי אין לי תקציב למחשב חדש :kopfpatsch:

פורסם

איזה משחק :o

חבל על הזמן... זה נראה כמו סרט לא משחק

זה ממש דומה ל CALL OF DUTY2...

פורסם

אני היחיד שלא שם לב להבדל רציני במשחקיות? חוץ מגרפיקה אני לא רואה כאן משחק מעניין בכלל.

ממשק הירי נראה רגיל, הפיזיקה נחמדה אבל נראית לא משהו מדהים... ובכלל הוא לא שונה יותר מדי ממשחקים אחרים שיש.

פורסם

על מה אתה מדבר??

קודם כל הפיזיקה זה חלק חשוב מאד במשחק

דבר שני מספיק לי שהמשחק יהיה עם שטחים פתוחים כמו FC כדי להעביר איתו שעות!

דבר שלישי יש לך כל מיני יכולות משתנות-מהירות, כוח וכו'...

חוץ מזה דווקה אחד המאפיינים של המשחק זה הגראפיקה! זה גם חידוש בכל זאת

וחוץ מזה זה באמת FPS רגיל אבל עם כל המאפיינים המדהימים האלו הוא הולך להיות חתיכת FPS רגיל! :xyxthumbs:

פורסם

אין ספק שהמשחק (או יותר נכון המנוע) מדהים.

לגבי המשחקיות - לא כל משחק חייב לחדש בתחום הזה. משחקי יריות מגוף ראשון נשארו, פחות או יותר, אותו דבר מאז Doom. ועדיין, אנשים מאוד אוהבים לשחק בהם - למה? כי לא תמיד חייבים "לחדש במשחקיות". לפעמים הנוסחה פשוט עובדת.

תדמיין שאתה מתחבר למציאות מדומה, ומשחק במשחק כזה. נשמע מדהים? נכון. אבל מה הקטע? המשחקיות לא משתנה.

נכון, משחק עם משחקיות גרועה וגרפיקה מצויינת כנראה ייחשב עלוב, אבל המשחקיות של משחקי יריות מגוף ראשון תמיד היתה כזאת, ולא השתנה בצורה קיצונית - וזה עדיין עובד. כלומר, אם הגרפיקה משתפרת באופן (מאוד) משמעותי, זה רק טוב ;)

פורסם

אין ספק שאני הול לקנות את המשחק הזה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הגראפיקה שלו יפה אבל המשחק משעמם,לדעתי HALO3 יהיה טוב יותר.

פורסם

הגרפיקה פשוט מדהימה..... אבל.....ידוע לכולנו שגראפיקה זה לא הכל.....

קחו לדוגמא את המשחק שהיה מבטיח - BLACK.....בסופו של דבר הגרפיקה הייתה מעולה אבל הוא אכזב ....

כל מה שאמרתם על זה שאין במשחקי FPS חידושים........אתם כל כך טועים....

HL2? רובה הפיסיקה ....זה לא חידוש???

תזוזה על צידי הקירות ועל התקרה במשחק PREY?

יש עוד המון דברים....

פורסם
  • מחבר

אם ייצא ALIENS VS PREDATOR 3 לדירקט איקס 10 הוא יהיה לא מהעולם הזה, הגראפיקה תהיה מפחידה והמשחק יהיה אדיר, כל עוד ייקחו את האנשם המתאימים לפתח אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים