פורסם 2007 במרץ 2218 שנים מישהו יכול להסביר לי מה זה??ככה נגמר המשחק??שהילדה מתפסת על המסוק?כאילו זהו?למה??משחק כל כך טובסיום כזה מאכזב!!!
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים מחבר אבל ככה נגמר המשחק באמת??למה ככה?נגמר התקציב?ומאיפה מתחיל ההרחבה?איך קוראים בכלל להרחבה לא ידעתי שקיימת חבילת הרחבה
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים מה רע בסוף שלו?מה רצית זיקוקים??ההרחבה מתחילה מהנקודה שהילדה עולה למסוק...ונקראת Extraction Point
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים מחבר לא זיקוקיםאבל כל המשחק אני רודף אחרי PAXTEL וALMAובסוף אני הורג את PAXTEL ב 2 יריותואת הילדה אני בכלל לא הורגכל המשחק ציפיתי להלחם בהםטוב נו נראה מה יש בהרחבהדרך אגב הביקורות על ההרחבה אומורת שהיא מציאה 5 שעות משחק נוספות אבל לא יותר מזהזתומרת שהיא לא משהואבל בכל זאת נראה...
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים תשמע פה לכולם! תשחק בהרחבה סמוך עליי ! היא הרבה יתר מפחידה ועם הרבה יותר אקשן, החסרון היחיד שזה באמת דיי קצר- אבל מה אתה רוצה?? זאת הרחבה בכל זאת
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים מחבר אתה לא אמור להרוג את הילדה... היא אמא שלך... :o מה?? היא לא אמא של PAXTEL?
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים למי שלא המבין את העלילה של המשחק http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151169.0
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים מחבר אוקי עכשיו הבנתי מה הלך במשחק פחות או יותר מה שהבנתי בעצמי במהלך המחשק חוץ מהעובדה שאני הבן של ALMA והיא הבת של הרלן...... אבל בכל זאת אם כבר הרגתי את פקסטל הייתי מצפה מהמשחק שיתן לי להרוג גם את אלמה באיזה סופר-קרב מגניב אבל תאמת כבר התרגלתי לתעשית המשחקים שבמקום לסיים את המשחק בגראנד פינלי עם איזה קרב מלא באפקטים מגניבים הם מעדיפים כביכול לחתוך את המשחק באמצע כדי שיהיה להם נקודת התחלה למשחק השני או לחבילות הרחבה אני אישית מעדיף שיהיה סיום כמו שצריך ושיתאמצו קצת יותר בעלילה של המשחק השני ויחשבו על נקודת התחלה אבל מה כבר אפשר לעשות הרי הם שולטים בתעשיה כל מה שהם יוצרים אנחנו נצטרך לשחק בו זה לא שיש לנו ברירה אחרת....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.