עבור לתוכן

GA-7ZXE : שאלה בנוגע להתאמת מעבד

Featured Replies

פורסם

לידיד שלי לוח אם של ג'יגה בייט דגם GA-7ZXE Rev 2.1

אבל אין לו מעבד, השאלה היא איזה מעבד מתאים לו?

תודה :)

פורסם

גוגל >> תוצאה ראשונה..

Processor

1. Socket A for AMD Athlon /Duron 266/200MHz FSB processors

2. Supports 600MHz ~ 1.5GHz and faster

3. AUTO detect CPU voltage

פורסם
  • מחבר

תודה, אני יודעת לקרוא וראיתי את זה(לא מנסה לזלזל), אבל לא הבנתי מזה כלום.

פורסם

אלה מעבדים ישנים של חברת AMD

לדעתי ב-FSB של 266 נכללים גם Athlon XP מסוימים, אבל אני מאוד לא בטוח בזה

פורסם

בדיקה קצרה באתר של Gigabyte מעלה שיש שתי גירסאות ללוח הזה (Rev 1 ו Rev 2). הנה רשימת המעבדים הנתמכים:

עבור GA-7ZXE Rev 1.x

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2307&ProductName=GA-7ZXE

כאן מתאימים מעבדי AXP עם ליבת Palomino בלבד, מעבדי Athlon וחלק ממעבדי ה Duron.

עבור GA-7ZXE Rev 2.x

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1318&ProductName=GA-7ZXE

כאן מתאימים מעבדי AXP עם ליבת Palomino, וכמעט כל המעבדים עם ליבת Thoroughbred, כל מעבדי ה Athlon, וכל מעבדי ה Duron.

המעבדים האחרונים ששוחרו לסוקט A - הסמפרונים, בכלל לא נתמכים ע"י הלוח הזה.

בכל מקרה, יהיה קשה למצוא מעבד מתאים ללוח הזה.

וליאור - אתה צודק, יש מעבדי AXP עם FSB של 266MHz.

פורסם

Athlon XP 3200+ הבחירה הטובה ביותר.

פורסם

AXP 3200 אכן יהיה הבחירה הטובה ביותר עבור סוקט A, הבעיה היא שהלוח שלו לא תומך במעבד הזה. המעבד הטוב ביותר שהוא יכול להתקין הוא ה AXP 2100 בעל ליבת Palomino, אם הלוח שלו הוא Rev 1, ו AXP 2600 בעל ליבת Thoroughbred, אם הלוח שלו הוא Rev 2. בכל מקרה, ה FSB המקסימלי שלו הוא 266MHz, אז מעבדים בעלי FSB של 333MHz ו 400MHz בטוח שלא יתאימו.

פורסם

AXP 3200 אכן יהיה הבחירה הטובה ביותר עבור סוקט A, הבעיה היא שהלוח שלו לא תומך במעבד הזה. המעבד הטוב ביותר שהוא יכול להתקין הוא ה AXP 2100 בעל ליבת Palomino, אם הלוח שלו הוא Rev 1, ו AXP 2600 בעל ליבת Thoroughbred, אם הלוח שלו הוא Rev 2. בכל מקרה, ה FSB המקסימלי שלו הוא 266MHz, אז מעבדים בעלי FSB של 333MHz ו 400MHz בטוח שלא יתאימו.

אם אתה מתעקש אז Athlon XP 2600+

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים