עבור לתוכן

בעיית עברית בג'ימייל

Featured Replies

פורסם

זה לא מקבל רק מיאהו בג'יבריש. שקניתי תמחשב ב skypc קיבלתי מהם איימיל והוא היה בג'יבריש, השתמשתי בממיר :(

פורסם

צריך לנדנד ל "גוגל" ישראל ולתקן את הבעיה ..

אי אפשר ככה יש מלא אנשים שיש להם את הבעיה הזאתיי אז לתקן .

פורסם

ואם אני מעביר ל-RTL אצלי (נגיד ובממשק האנגלי של gmail, במקרה שיהיה RTL), זה אומר שגם הנמען (נגיד מ-yahoo) יקבל את המייל מימין לשמאל?

ממה שראיתי זה יעבוד רק אם תכתוב ב-HTML. שלחתי למישהו מכתב כזה בטקסט רגיל ואפילו אצלי ב-Sent Mail זה מוצג מעוות.

בכל מקרה תוכנת הדואר של הנמען תהיה חייבת להיות מסוגלת להציג את זה נכון (למרות שאני מעריך שרוב התוכנות יודעות לעצב HTML כמו שצריך).

The recipient of your email will need to have Right to Left support in their email client in order to properly read your email.

פורסם

זה דיי באסה, אבל בסה"כ gmail הוא אחד מהאימיילים היותר טובים שיש (ביחד עם yahoo, ו-msn hotmail).

פורסם

ואם אני מעביר ל-RTL אצלי (נגיד ובממשק האנגלי של gmail, במקרה שיהיה RTL), זה אומר שגם הנמען (נגיד מ-yahoo) יקבל את המייל מימין לשמאל, או שזה רק בשביל נוחות הכתיבה שלי?

תודה למי שיעשה סדר בבלאגן.

ותודה royia על התשובות :xyxthumbs:.

היום התמיילים מקודדים ה- HTML. ולכן הוא ייראה אז הת בדיוק כמו שתכתוב.

יאללה, תתחילו לפנות אליהם זה ייפתור לכם את כל הבעיות ונתתי את כל הלינקים הנדרשים.[br]פורסם בתאריך: 5.04.2007 בשעה 10:11:26

יש המון בעיות עם GMAIL לדוגמה בגרסה האנגלית כל פעם שאני רושם משהו באנגלית ועברית ביחד בשורה אחת אז הכל משתבש

או שזה תמיד לא נשאר מיושר לצד שמאל

מישהו מכיר את הבעיות האלה ויודע אולי איך לפתור אותם כבר ?

RTL בדיוק פותר את הבעיה הזו. פנה אליהם בלינקים שצירפתי. משפט המפתח:

Would You enable RTL support in the English Interface?

פורסם

נתתי לכם טיפ בדף הראשון. תשתמשו בו לעת עתה.

פורסם

נתתי לכם טיפ בדף הראשון. תשתמשו בו לעת עתה.

כיום אין שום בעיה עם מיילים לפי הסטנדרט. כולם יוצגו נכון ע"י ג'ימייל. בכל גרסא של צפייה.

הבעיה היא כתיבה. במיוחד כתיבה של שפות מימין לשמאל תחת הממשק האנגלי. פשוט הם לא הוסיפו כפתור להגדרת הטקסט ליישור לימין (לא זה שמצמיד טקסט ימינה, אלא אחד המגדיר את המסמך ככתוב מימין לשמאל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים