עבור לתוכן

בעייה בHD!,רעשים מוזרים, ביוס לא מזהה את הHD.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

לפני שבוע בערך פתחתי כאן הודעה על HD חדש שקניתי, 250GB של WD,מאייבורי. ותודה על העזרה שלכם! (לגבי מחיצות וזיהוי הכונן קשיח בווינדוס).

עכשיו לעניין...

התקנתי על הכונן החדש ווינדוס ויסטה אולטימט X 64.

4 ימים עבד לי נהדר!, אך כשחזרתי אתמול ראיתי שהמחשב אינו מגיב לתזוזת העכבר (היה על שומר מסך), וגם לא ללחיצת המקשים.

כמו כן שמעתי רעשי תקתוק מתוך המארז שלי, ולא הבנתי מאיזה כיוון זה מגיע...

עשיתי ריסט למחשב, התקתוקים המשיכו, והביוס לא זיהה יותר את הכונן החדש שלי!!!

יש לציין שהמחשב לא קיבל שום מכה!, אז אין מצב שזה נזק פיזי!!!

עשיתי ריסט לביוס > לא עזר.

ניתקתי וחיברתי את הכונן לSATA אחר בלוח אם > לא עזר.

ניתקתי וחיברתי שוב את הכבלים > לא עזר.

יש לציין שבגלל זה, גם הווינדוס XP (שמותקן על הכונן הקשיח הישן...) לא עלה לי, אלא רק לאחר שניתקתי לגמרי את הכונן החדש מהמחשב.

יש לציין גם, שניסיתי לעלות את ויסטה שוב פעם, הוא רשם לי שצריך להכניס את דיסק ההתקנה של ויסטה ולפתור את הבעייה מהדיסק...אבל מה, כשלא הולך אז לא הולך.... :bash:

פתאום הדיסק של הויסטה שלי אינו מזוהה יותר!!! וזה עוד יותר עצבן אותי!!! :s07:

חברה, יש פתרון לפני שאני ניגש לחנות של אייבורי? אני בטוח שהם לא יוכלו לסדר לי את הבעייה, או אם כבר יסדרו, המון מידע ילך לעולמו!!! :'(

פורסם

אם יש רעשים זו כניראה בעיה מכנית, אין מה לבדוק פשוט לך לחנות ותשתמש באחריות שלך ותיקח אחד חדש

פורסם
  • מחבר

אם יש רעשים זו כניראה בעיה מכנית, אין מה לבדוק פשוט לך לחנות ותשתמש באחריות שלך ותיקח אחד חדש

בעייה כזו נראית הגיונית בעינייך בזמן כ"כ קצר?

כלומר האם בזמן של שבוע דבר כזה יוכל לקרות?...

אבל תודה בכל מקרה..

פורסם

בוודאי, יכול להיות שהארד-דיסק נפל להם בחנות או בזמן המשלוח או שיש בעיה ביצור שלו

לי יש שני ארד-דיסקים כאלה WD250 והם לא עושים רעשים כאלה אבל מניסיון רעשים זה אחד מתופעות הלווי הכי קשות של ארד-דיסק גוסס

אין לך פה מה להתמעמע אם הוא עושה רעשים קודם כל תגבה את כל מה שהספקת לשים בו ותחליף...

תגיד להם שהוא עשה לך בעיות מההתחלה ואז הם יהיו אמורים להחליף לך אותך בלי בעיה בעיקרון למרות שאני לא יודע מה הנוהל שם באיבורי

פורסם

בעייה כזו נראית הגיונית בעינייך בזמן כ"כ קצר?

כלומר האם בזמן של שבוע דבר כזה יוכל לקרות?...

אבל תודה בכל מקרה..

HD יכול לקרוס אחי שבוע ואחרי 5 שנים. אין מדד שמנבא תוך דמה זמן הוא יהרס...

אם הרעשים מגיעים מה HD אז הוא הרוס ואתה צריך ללכת לחנות שבה רכשת את המחשב ולדרוש שיחליפו לך אותו בחדש.

בדרך כלל נותנים אחריות של 3 שנים על HD

פורסם
  • מחבר

טוב, החליפו לי HD , מקווה שזה יהיה בסדר הפעם...

לא עשו בעיות, בדקו אותו וגם מצאו שיש תקתוקים, בעייה מכנית!! >:(

עכשיו צריך לעשות הכללללל מחדש!! גררררררררררררררררר :bash::s07::bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים