פורסם 2007 במרץ 2118 שנים ממצב אחים שלי יש לי תוכנה avast pro 4.7 ורציתי לדעת אם אפשר לסמוך עלייה? כי אני סומך עליה ממש אם אתם מכירים איזה תוכנה טובה ושלא מאיטה את המחשב כי הוא גם ככה קצת איטי כנראה בגלל וירוסים אז בקיצר טוב או לא טוב ואיזה כדאי לי....
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים אני מסתפק באווסט הום...אם שילמתה על הפרו אז תישאר איתו... אנטי וירוס מצויין... אם לא תעבור להום, הוא חינמי...
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים אני לא מכיר את avast, אבל אני ממליץ בחום על קספרסקי. אתה יכול להוריד (חוקי-חינמי )אותו מכאן- http://www.activevirusshield.com/antivirus/freeav/get_started.adp
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים ^^^זה לא בדיוק קספרסקי אלא גרסא יחסית מסורסת שלו. עם זאת היא עדייין מספיקה לרוב האנשים שגולשים באינטרנט.
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים מחבר אז לא הבנתי מי טוב ומי לא יש לי אפשרות לעבור לNOD 32 או להישאר עם AVAST או AVG בקשר לתשלום אל תדאגו.....
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים אני לא מוותר על AVG בעד שום אנטי וירוס שבעולם,אבל... - על פי רוב האנשים/סקרים וכתבות ה-NOD32 בהרבה יותר טוב מ-AVG - מכל הבחינות.
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים אז לא הבנתי מי טוב ומי לא יש לי אפשרות לעבור לNOD 32 או להישאר עם AVAST או AVG בקשר לתשלום אל תדאגו.....למה חשבת שתהיה תשובה חד-משמעית ?
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים יש שלושה אנטי ווירוסים טובים וקלילים כרגע NOD32 , אבאסט , וAVG כל אחד מהם יהיה טובהאבסט וAVG יכולים לרוץ ביחד ללא בעיות אז למקרה ויש דאגות שים את שניהם הנוד 32 קליל ומומלץ יותר מזה אין מה להגיד
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים מה ההבדלים ביניהם ?פתחתי ת'רד לא מזמן על ה-Active Virus Shield, ונתתי שם לינק לאיזו ביקורת ב-Download.com, שם איזה משתמש מפרט בדיוק מה אין לעומת הגרסה המלאה של kaspersky.אני אישית השתמשתי בתוכנה כמה חודשים טובים, ואני יכול להגיד לך שההבדלים זה כמה אפשרויות ב-settings, כמה פיטצ'רים חסרים ועוד כמה דברים מינורים.אבל כמו שאמרו לפני התוכנה מבוססת על אחד המנועים הכי טובים בשוק, והיא אפשרות טובה (וחינמית) לכל משתמש ממוצע, או כל משתמש בכלל.
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים האמת אם היה שם את החבילת הגנה לאינטרנט, זה היה ממש שווה, אבל זה גם נשמע נחמד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.