עבור לתוכן

בעיה בסי די רום

Featured Replies

פורסם

קניתי את הסי די רום שלי שזמן(חצי שנה משהו כזה) ואחרי איזה כמה חודשים התקנתי איזה תוכנה לבדיקת מהרויות ... אז ככה - זה מראה לי שהסי די רום שלי 11X (הוא צריך להיות 50X)בהחלה לא האמנתי בזה אבל עם הזמן הבחנתי שבאמת הסי די רום שלי עובד מאוד מאוד איטי(אפילו כשאני משווה אותו למהירות הקריאה של הצורב שלי שהיא 32X)כל עוד שהסי די רום שלי הוא 50X ... מה לכל הרוחות הבעיה??

(תוכנות מראות שהוא 11-13X ... במקום 50X והוא איטי בפועל)

פורסם

תפעיל DMA

פורסם
  • מחבר

מופעל...

פורסם

יש לך סידירום של LG? ווינדוס XP?

פורסם
  • מחבר

ווינבלווז XP אבל סי די רום של חברה לא מזוהה ATAPI CDROM 50X

פורסם

זה בטח סי די רום של חברה לא כ"כ מוכרת, נכון?

זה תמיד כך עם סידי רומים כאלה. לא מזמן(לפני משהו כמו 8 חודשים ויותר) היה לי סי דירום X32 של חברה לא מוכרת שעוד היה לי מהתקופה של ה486 120 שלי, שהיה מאוד משודרג, וגילית שלפי הבנצ'מארקים הוא היה רק X4. זה תמיד עם סידירומי קבר כאלה, שתמיד יש לחנוניות המקומיות. אין מה לעשות עם זה. חברות שאני יודע שיש להם "שם", כלומר נתקלתי בהם מספר פעמים:

Cyber Drive

BTC

Super Drive

US Drive

כאלה שלא רשום עליהם כלום ובתפריט חומרה של חלונות זה רושם ATAPI CDROM ורשום איזה מספר דגם של חברה על הכונן עצמו, אבל לא רשום מי החברה.

Space CD

Lucky Drive

זה מה שאני מכיר, עבדתי פעם במקום שבונים מחשבים כאלה(מה לעשות אנשים צריכים להתפרנס ממשהו) וראיתי את כל הזבל הזה.

פורסם
  • מחבר

YAY

עבדו אליי...

מה זה החארתא הזאת .... מוכרים 50 אבל יוצא 11.... :( :(

פורסם
  • מחבר

בכלל אני קניתי BTC אבל הוא נדפק אז הם החליפו לי אותו בזה...

פורסם

YAY

עבדו אליי...

מה זה החארתא הזאת .... מוכרים 50 אבל יוצא 11.... :( :(

אני לא חושב שהמוכר בחנות לקחת סידירום X4 והדביק עליו חמישים, כך הסידירומים האלה יוצאים מהמפעלים שלהם בסין. המוכר עצמו אף פעם לא בודק את המהירות האמיתי של הסידירום עם תוכנות בנצ'מארק, כי הוא בד"כ לא יודע מה זה, ואם עובד מתלונן על איכות החומרה או מתקן יותר מדי טוב מחשבים, ועלות החומרה שהאדם קונה לתיקון היא מינימאלית הוא פשוט מפטר את אותו עובד.

המוכרים האלה חיים באין מין בערות, שנראית כאילו היא מתוך רצון או שהם יודעים והם פשוט מעדיפים לשתוק כי זאת הפרנסה שלהם, למכור חומרה זולה ביוקר.

פורסם
  • מחבר

אבל למה בהתחלה זה היה מהיר? ועכשיו זה מראה שהןא אומד אל PIO וכשאני סם אותו אל DMA הוא מראה שהוא אל UDMA 4 אבל אחרי RESTART פשוט חוזר ל PIO כשהוא עדיין על ה DMA IF AVAIBLE.... מאוד מוזר... :-/ :-/

פורסם

לא תמיד אפשר לזהות את ה-CDROM לפי מה שכתוב במנהל ההתקנים . אצלי יש ACTIMA X52 ובמנהל ההתקנים הוא מופיע כ- ATAPI X52 CDROM או משהו דומה..

ו-BTC דוקא אמורים להיות כוננים טובים..

פורסם

רוב ה BTC שאני מכיר הם רק PIO4 ואיטיים מאוד מרעישים ותוקעים את נמחשב עים דיסקים צרובים אפילו ה *56 החדש הוא כונן מזעזע למרות שהוא UDMA2

יש ASUS חדש *52 מצויין

דן

:hat:

פורסם

גם לי יש atapi x52

והוא לא עשוה לי שום בעיות וכל התוכנות כותבות לי שהוא באמת atapi x52

פורסם

גם לי יש atapi x52

והוא לא עשוה לי שום בעיות וכל התוכנות כותבות לי שהוא באמת atapi x52

תגיד לי אתה דפוק או שאתה עושה את עצמך דפוק?

אתה נראה לי אותו דרעק שניסה למכור סידירום של ATAPI לא מזמן וכל כמה זמן רושם לעצמו יוזר אחר עם שם מותג.

השאלה זה אם תוכנות שעושת בנצ'מארק לסידירום שלך מראות שהוא משהו בסביבות ב52, אני מתערב שזה בסביבות הכפול 6 במקרה הטוב.

פורסם

יש לי בדיוק אותה בעייה אם הכונן של אסוס 50x

בבדיקה גם לי מראה 11

ניסיתי לשנות את חיבורי ide ולא עזר

איפה משנים את dma?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים