עבור לתוכן

בעייה במדיה פלייר 11

Featured Replies

פורסם

כשאני מנגן קבצי WMV במדייה פלייר 11, מייד הCPU USAGE של התוכנה עולה ל-80-90 ואי אפשר לגעת במחשב, הכל ממש מקרטע.

יש לי כרטיס רדאון 9700 רגיל, מה יכולה להיות הבעייה? אולי איזו הגדרה שצריך לשנות?

מקווה שמישהו מכיר את הבעייה הזאת.

תודה, דודי.

פורסם

ה WMV האלו הם מיוחדים (HD) או משהו ? אם לא, נסה לבדוק שיש לך DIRECTX / CAYALTSY מעודכנים וכמובן שה hardware acceleration דולק.

פורסם
  • מחבר

ה WMV האלו הם מיוחדים (HD) או משהו ? אם לא, נסה לבדוק שיש לך DIRECTX / CAYALTSY מעודכנים וכמובן שה hardware acceleration דולק.

WMV רגיל לגמרי.. ממש לא HD (המחשב שלי בכלל לא יצליח לחשוב על הפעלת הקבצים הכבדים האלה ;) ).

DIRECTX בדקתי זה גירסה 9.0c, נראה לי שזה הכי מעודכן.. אני יודע שכל חודש יוצאת גירסה חדשה, איך אני בודק איזה גירסה מדוייקת יש לי...?

ו-hardware accleration עובד אם אתה מתכוון לvideo acceleration אז אצלי במדיה פלייר זה על FULL.

פורסם

9.0C זה בסדר.. אתה עובד על pivot או rotate ? כמו כן, תבדוק גם ב advanced תחת display properties שגם שם ההאצה היא עד הסוף.

פורסם
  • מחבר

9.0C זה בסדר.. אתה עובד על pivot או rotate ? כמו כן, תבדוק גם ב advanced תחת display properties שגם שם ההאצה היא עד הסוף.

אין לי מושג מה זה PIVOT או ROTATE...

האמת שזה קורה רק עם קבצי WMV, לא AVI DIVX וכל האחרים...

אולי זה פשוט בגלל שהמחשב שלי לא מספיק חזק?

פנטיום4 2.4 512 מגה כרטיס מסך כבר רשמתי למעלה ולוח אם מאוד ישן של אינטל... אולי זאת הבעייה?

פורסם

אם זה סתם קובץ WMV לא אמורה להיות בעיה.. נסה לנגן עם vlc player.

פורסם
  • מחבר

אם זה סתם קובץ WMV לא אמורה להיות בעיה.. נסה לנגן עם vlc player.

זה העניין שזה קורה רק עם מדיה פלייר 11, למשל אם אני מנגן את הקובץ המדובר במדיה פלייר הישן 6.4 אז אין את הבעייה הזאת.

אבל כל הקטע הוא שלא בא לי לוותר על הגירסה של ה-11 כי נמאס לי מה-10 המעפן הזה.

ככה שאם למישהו יש פיתרונות אני אשמח לשמוע : >

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים