עבור לתוכן

שאלה לגבי מחיצות בדיסק הקשיח

Featured Replies

פורסם

יש לי דיסק קשיח של 40 GB שמחולק ל2 מחיצות, נניח שאני מעביר אותו אח"כ למחשב אחר שיש לו גם דיסק קשיח, אז אח"כ בmy computer אשכרה יהיה 3 local disk?

או שזה לא נשמר כשמעבירים?

ו..איך מחלקים את הכונן הקשיח למחיצות? כי זה לא אני עשיתי תמחיצות שיש לי כרגע בכונן של ה40 GB, נראה לי עשו לי מראש את זה כשקניתי תמחשב הנוכחי שלי..

פורסם

מבנה הדיסק והמחיצות שלו שמורים עליו, ולכן לא תהיה בעיה כאשר אתה מעביר אותו בין מחשבים (למעט כמובן אותיות הכוננים).

חלוקה למחיצות אפשר לעשות ע"י מחיקתם (והמידע שעליהם) ויצירה מחדש בגודל הרצוי, ע"י פקד השליטה בדיסקים בתוך חלונות, או בזמן ההתקנה. אפשר גם בדרכים פחות הרסניות עם שמירה על הנתונים עם תוכנות כמו partition magic ו disk director.

פורסם
  • מחבר

אה הבנתי

וזה לא יעשה בעיות עם על הדיסק קשיח של ה40 GB שעליו מותקן כבר ווינדואוס ואז אני אעביר אותו למחשב שכבר יש בו דיסק קשיח שגם עליו מותקן ווינדואוס?

פורסם

אני מניח שבמחשב השני הדיסק מקונפג על primary master, תדאג שהדיסק הזה יהיה משהו אחר, ואז לא תהיה בעיה.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להסביר את מה שאמרת במושגים יותר פשטניים? כי לא הבנתי כלום

מזתומרת לקנפג? איפה..דרך איפה לעשות את זה?!?

פורסם

בחיבור צמה למחשב ובגמפרים שיש על הדיסק... אין יותר מדי מה להסתבך, פשוט כשאתה מחבר אותו למחשב השני תדאג שהוא יהיה מחובר נכון. למשל לצמה השניה ללוח אם, ועל master.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים