פורסם 2007 במרץ 2118 שנים התוכנה שאני מחפש היא תוכנה שאני מאמין שכל צופה בסרטים היה חפץ בה...תוכנה ש"מותחת" את הסרט על פני כל המסך ו"מעלימה" את הגבולות השחורים (הכמעט תמידיים) בחלק העליון והתחתון של המסך כאשר צופים בסרט.כמובן שיהיה ראוי שהתוכנה תוכל להתמודד גם עם מתיחת התמונה כלפי הצדדים (ימינה ושמאלה) במידה ולסרט יש גבולות צדדיים.בכל מקרה מטרת התוכנה היא הגדלת הסרט ותהפוך אותו לפול סקרין, פשוטו כמשמעו.אשמח לקבל קישורים לתוכנה מעין זו. עדיף חינמיים.אפשר גם שיתופיים.תודה, רועי.
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים נראה לי שבכל תוכנה שמכבדת את עצמה (קרי לא WMP) יש אופציה ל ZOOM/CROP/PAN&SCAN. ב bs player יש, ואני מניח שגם ב vlc ו mpc וכו'...בכל מקרה, צופה סרטים אמיתי יעדיף לקנות מסך רחב (או "לסבול" את השחור).
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים חינמית לגמרי http://www.kmplayer.com/beta/kmp.zip1.תפעיל משאתה רוצה2.כשהסרט פועל תעשה עם העכבר מקש שמאלי תלך ל pan&scanpresetsתנסה כל 1 ותראה מה הכי מתאים עריכה-כשהסרט מנגן תלחץ ctrl+8 *ה8 במספרים בצד ימין של המקלדת
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים אבל גם במסך רחב יש שחור למעלה ולמטה ...רק אם אתה עושה זום ל WIDESCREENאז זה יחסית נעלם
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים זה כבר תלוי ביחס הסרט (ישנם כמה פורמטים של סרטים רחבים), וגם אם במסך רחב יש את הפסים, הם יותר קטנים ורואים הרבה יותר טוב (למשל סרטי 6:19 על מסך רחב LCD של 10:19 שיש למחשבים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.