עבור לתוכן

חייב עזרה :מפרט ב3500 .דיי דחוף

Featured Replies

פורסם

שלום לכל המומחים אני חייב עזרה במפרט מחשב למשחקים [בעיקר סימולטורים "שדורשים"] אני יודע שהתקציב מגביל אותי 3500-/+

לכן כל שקל חשוב .לא צריך מסך דק ,אפשר רגיל,וללא צרוב DVD אוCDROM ,לא צריך כ.מסך הכי טוב מפני שמתוכנן בעתיד שידרוג לDX10.

לא מתוכנן OC לשום רכיב.

2G זיכרון חובה.בקיצור חברים מחשב שגם יאפשר לי שידרוג ומעבר לDX10 בעתיד וגם שיהיה מתאים לשימושים שלי...

אין עדיפות לחברות מסיומת וגם לא משנה איזה מעבד ,רק שיתאים לי.

תודה רבה לכל העוזרים :xyxthumbs:

פורסם

אתה יכול לחכות חודש ולקנות מחשב עם כרטיס מסך בינוני לדיירקט 10.. בלא הרבה כסף..

אבל מה שיכול ליהיות מתאים לבנתים:

הסר קטגורית מוצר שם מוצר מחיר

מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 1036

לוח אם : ABIT IL9 PRO ¤ 453

זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 732

דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 396

מארז : COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤ 233

צורב DVD : SONY DVDRW AWG170AB2 x18 DUAL LAYER - BLACK - BULK ¤ 188

כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX GeForce 7300GS 256MB DDR2 (UP TO 512MB) 64 BIT DVI HDTV TV/O - RETAIL ¤ 351

ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 427

סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 3816

פורסם

איפה מסך??? ובתקציב של 3500 שקל אחי כדאי שתחכה ותסגור 4000 עוד חודש וחצי ותהנה ממחשב לשנתיים שלוש בכיף

פורסם

אה לא שמתי לב שהוא רוצה מסך.. טעות שלי.. נבנה מפרט חדש..

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות לחריגה של עד 500+/-

אבל רצוי לא ל"השתולל" סתם כי אין לזה סוף ;)

ואין צורך בצורב והרדיסק גדול.

פורסם

שוב פעם אני חוזר ואומר לך נשמה עזוב אותך משטויות מחשב שאתה מביא עכשיו ואתה משקיע בו 4 והוא למשחקים לדעתי זה בזבוז טילים...

אמרת ואתה צודק "אין לזה סוף" אבל צריך לדעת מתי לקנות... אני ממליץ לך לקנות מחשב MID ככה שיכיל 2 ג'יגה + 8600\8800 (8800 שיירד המחיר) אבל לא עכשיו תחכה עוד חודש, חודשיים שהרוחות יירגעו אנחנו בזמנים של התפתחויות מאוד קריטיות לגבי חומרה ומחירים עלולים לרדת וההפסד יהיה של הצרכנים כמוך... שקונים מחשב לפני השקה של 8600 וגם R600 (השבב החדש של ATI שאמור להוריד משמעותית את המחירים אצל NVIDIA)

פורסם
  • מחבר

שוב פעם אני חוזר ואומר לך נשמה עזוב אותך משטויות מחשב שאתה מביא עכשיו ואתה משקיע בו 4 והוא למשחקים לדעתי זה בזבוז טילים...

אמרת ואתה צודק "אין לזה סוף" אבל צריך לדעת מתי לקנות... אני ממליץ לך לקנות מחשב MID ככה שיכיל 2 ג'יגה + 8600\8800 (8800 שיירד המחיר) אבל לא עכשיו תחכה עוד חודש, חודשיים שהרוחות יירגעו אנחנו בזמנים של התפתחויות מאוד קריטיות לגבי חומרה ומחירים עלולים לרדת וההפסד יהיה של הצרכנים כמוך... שקונים מחשב לפני השקה של 8600 וגם R600 (השבב החדש של ATI שאמור להוריד משמעותית את המחירים אצל NVIDIA)

צודק. אבל לגבי הR600 עוד לא ידועה מתי ההשקה בדיוק ומה הוא יהיה שווה ואני גם מסכים איתך לגבי ההתפתחויות שצפויים להיות השאלה היא :כמה זמן ,

בקיצור החלק ה כ י חשוב לי זה שהוא יריץ לי את FLIGHT SIMULATOR X שמתוכנן לו פאטץ לDX10 אבל עד שכל זה יקרה בהתחשב שVISTA עדיין

לא מושלמת יקח זמן וכנראה הרבה ,לכן אני רוצה משהו לחצי שנה ,שנה הקרובה ואז לשדרג לכרטיס DX10 שבטוח יהיה זול יותר.

פורסם

אוקיי אז לפי דעתי קח מעבד E6600 ולוח אם עם כרטיס מסך משולב (למרות שאני הייתי מעדיף לקנות בצד 5200 PCI E ב200 שקל מבחינת נוחות...)

תנסה לרכוש עם התקציב הזה מעבד חזק כמה שיותר... זיכרון לפי דעתי תקנה כרגע ג'יגה ותשדרג עם הכרטיס מסך זתומרת אתה קונה מחשב עכשיו ב3500 עם מעבד E6600 וכרטיס מסך לא משקיע בכלל כמעט... ואז עוד חצי שנה + - אני מאמין שתקנה את ה8600 או X2600 אם ייצא... בתוספת זיכרון של 1 ג'יגה... ככה תיהנה באמת מהמחשב, אני חייב לומר ששדרוג שכזה לא ייעלה על כ1500 שח (בהתחשב שתשדרג עוד כ-4 חודש או יותר) כרטיס מסך 1200 זיכרון 1 ג'יגה כבר יירדו המחירים ל300-350 וזהו בהצלחה אחי!

ד"א לא יודע למה תמיד שאומרים סימולטור עולה לי המשחק הזה שאמרת FLIGHT SIMULATOR X זה של מיקרוסופט לא? סליחה ואני יודע שזה לא קשור לפורום אבל איך הוא??? חחחחחח

פורסם
  • מחבר

המפרט האחרון ממש לא עונה על הדרישות מהסיבה הפשוטה שכביכול עד שאני לא משדר אז המחשב לא שווה הרבה,

הכוונה שלי היא להנות ממנו עכשיו ובעתיד לשדרג רק כ.מסך ככה ש2G זכרון מתבקש וגם כ.מסך טוב עד שאני יחליף אותו [משהו בסדר גודל של ה7600GT,אוX1600XT]שוב בשהו בניים ...אבל גם שאני יכול להנות ממנו.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

^^^

אתה חייב להגדיל את התקציב, לפחות ל4500 ש"ח ועדיף ללכת על מעבד AMD, בתקציב כזה.

פורסם
  • מחבר

יכול גם לגדול ל4500 למרות שלא כל כך רציתי אבל בסדר..ולמה עדיף AMD?לא שיש לי בעיה כי אני רוצה כמו שאמרתי משהו שיתאים לצרכים שלי ואם AMD

טובים יותר למשחקים[סימולטורים ]אז אין בעיה...

קיצר תנו לי מפרט טוב עם מחירים טובים ...

שוב לא חייב הרדיסק גדול

פורסם

כי מעבדי AMD נותנים לך ביצועים לא רעים במחיר לכל כיס, גם ככה משחקים נשענים על היכולת של הכרטיס מסך.

לוח מבוסס שקע מעבד AM2 יאפשר לך לשדרג בעתיד לדור החדש של מעבדי AMD, לוח למעבדי אינטל לא יאפשר לך שידרוג לדור הבא של אינטל,

כי היא מחליפה את ערכות השבבים שלה (צ'יפסטים).

פורסם
  • מחבר

יכול גם לגדול ל4500 למרות שלא כל כך רציתי אבל בסדר..ולמה עדיף AMD?לא שיש לי בעיה כי אני רוצה כמו שאמרתי משהו שיתאים לצרכים שלי ואם AMD

טובים יותר למשחקים[סימולטורים ]אז אין בעיה...

קיצר תנו לי מפרט טוב עם מחירים טובים ...

שוב לא חייב הרדיסק גדול

אוקיי סבבה .

אז אתה יכול לבנות לי מפרט מדויק שאני ידע מה לבקש?

:xyxthumbs:

פורסם

אתה חייב מסך LCD או CRT ? גודל: 17, 19, ?

פורסם
  • מחבר

מסך רגיל לא LCD כמו שציינתי לא משנה

17,19

LCD רק מייקר תעסק וגם הבנתי שהוא לא כלכך טוב למשחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים