עבור לתוכן

מפרט-משחקים כבדים-תקציב 5600 ש"ח (חריגה של 200 +/-)

Featured Replies

פורסם

שלום,

דרוש מפרט ליעוד:

-גראפיקה מעולה

-משחקים כבדים(דרישה של כרטיס מסך גבוהה ומעבד)

אני חשבתי בכיוון Intel .

אם לעשות OC בעתיד: לא מתעסק בזה...אני לא שוקל זאת לעתיד.

חשבתי על:

מעבד-INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX

לוח אם- ABIT IB9

זכרונות-G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ

כ.מסך-BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL

ספק כח-ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT

דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS

מארז- GIGABYTE POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XA1CA

יוצא בערך 5700 +/-

שאלה : אם יש משחק שדורש למשל 3 ג'גה במעבד,מעבד e6300 יפעיל דבר כזה? 6300 מספיק למשחקים כיום?

איך נראה לכם?

פורסם

מפרט מעולה.

בנוגע למעבד, אין משמעות לעובדה שה-E6300 עובד 'רק' בתדר 1.8 ביחס לדור הקודם של מעבדי אינטל.

מספר נקודות שהועלו באתר בנוגע ל-Core2:

כל המעבדים עובדים בערך אותו דבר : מביאים פקודה מהזיכרון ואז מבצעים את הפקודה . מה שמשפיע על המהירות היא זמן הביצוע של כל פקודה בשעונים , והמהירות שאפשר להביא את הפקודות מהזיכרון . כל פקודה לוקחת זמן אחר לבצע, פקודה מהירה היא אחת שמתבצעת בשעון אחד ופקודה איטית יכול לקחת הרבה זמן.

בשביל להביא פקודות ומידע מהזיכרון (לבצע פקודות איטיות) יש זכרון מטמון שהגישה איליו מהירה מאוד וככה המעבד מביא מראש את הפקודות והמידע. בשביל לבצע את הפקודות מהר יותר לרוב המעבד מנסה לעשות כמה פקודות במקביל אם הן בלתי תלויות. בשביל להמהיר פקודות איטיות למעבד יש יחידות עיבוד חכמות שעובדות כמו פס יצור שמאפשר לבצע את אותה הרבה פקודות מאותו סוג ברצף מהר.

מה שיש ב core2 זה 4 יחידות עיבוד רב תכליתיות אבל יש לכמה מהן התמחות מסוימת . לפני כל יחידות העיבוד יש תור לפקודות שמחכות לביצוע. המעבד גם יכול לבצע שתי פעולות מסוימות - קפיצה מותנת בפעולה אחת מה שלוקח למעבדים אחרים שני פקודות. הcore2 גם מבצע פקודות 128 ביט בשעון אחד לעומת 2 בארכיטקטורות אחרות. יש לו cache L2 משוטף לשני הליבות שגורם לניצול חכם יותר של זכרון המטמון. המעבד גם מנסה להבין יותר את התנהגות התוכנית כדי להביא את הפקודה הבאה הנכונה (branch prediction ) כי קפיצות הורסות את רצף התוכנה ומאיטות אותה.

יש איזה מצגת באתר של אינטל שהם מסבירים שם.

ראה כאן בנצ'ים שנעשו ל-e6300 בהשוואה למעבדים אחרים במשחקים:

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e6300_11.html

פורסם

מפרט מעולה אם אינך מתכוון לעשות המהרה.. אך אני ממליץ לשים בכל זאת איזה קירור למעבד כמו הפריזר.. שיהיה שקט וקצת יותר קריר למעבד..

למרות שזה לא הכרחי גם הסטוק יוכל להחזיק..

פורסם

מפרט מעולה אם אינך מתכוון לעשות המהרה.. אך אני ממליץ לשים בכל זאת איזה קירור למעבד כמו הפריזר.. שיהיה שקט וקצת יותר קריר למעבד..

למרות שזה לא הכרחי גם הסטוק יוכל להחזיק..

ממליץ גם על הפריזר הנ"ל.קניתי אותו בהמלצת הפורום והוא שקט ומקרר מעולה.

ac 7pro זה שם הדגם

פורסם
  • מחבר

ממליץ גם על הפריזר הנ"ל.קניתי אותו בהמלצת הפורום והוא שקט ומקרר מעולה.

ac 7pro זה שם הדגם

הכוונה היא ל: freezer 7 pro של AC ....ב 160 שקלים בערך?

במידה וארכוש אותו הוא יעשה לי עבודה טובה?

ודרך אגב המארז שהזכרתי ,קריר מספיק?

תודה לכל העונים עזרתם לי מאוד!( עכשיו אני די סגור על המפרט הזה)

פורסם

הכוונה היא אכן לפריזר של חברת AC

הוא יעשה את העבודה מעולה

והמארז בסדר גמור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים