עבור לתוכן

מפרט למחשב עד 4000 אלף בלי מסך מתכנן לקנות מחר.

Featured Replies

פורסם

היי,

הכי חשוב לי שהוא יהיה מבוסס על מעבד Core 2 Duo

ושללוח תהיה יציאה אופטית.

אני מתכנן לקנות מחר, ואני באמת סומך על התגובות שלכם.

ודרך אגב, אני מתכנן אוברקלוקינג, לא כבד, אבל שתהיה אופצייה.

תודה.

פורסם

עדיף שתיתאפק עוד פחות מחודש יוצאים הכרטיסים החדשים (זולים) ואז תיקנה מחשב

פורסם

מחזק.. אם אתה בשום אופן לא מוכן \ יכול לחכות .. הייתי לוקח את זה:

הסר קטגורית מוצר שם מוצר מחיר

זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 732

כרטיס מסך : HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL ¤ 1065

מארז : COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤ 414

דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 396

מעבד : AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤ 622

לוח אם : GIGABYTE GA-M55plus-S3G ¤ 478

lg-dvdrw -220

סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 3927

פורסם

איזה כרטיסים הולכים לרדת?

פורסם

לשוק הביננוי הולך לצאת כרטיסים 8600

ושוק הפחות גיימרים 8300

וגם יצאו כרטיסים של ati אז הכל הולך ליהיות יותר זול ויהיה תחרות

גם המעבדים יהיו יותר זולים

פורסם

לפי מה ששמעתי הכרטיסים החדשים של ATI ייצאו עוד 4 חודשים בערך..

פורסם

ההשקה היא בעוד כחודש ~

כנראה שתוך חודש וחצי כבר יתחילו למכור בארץ את ה X2900 - אני חייב להגיד שאותי אישית הנתונים שלו כל כך הדהימו שבאמת הייתי מחכה לו.

עוד אפשרות בשבילך זה לקנות מחשב עם X300 או ג'יפורס 5200 שיספקו אותך רק לראות את ווינדוס חחחח ואייסיקיו כל השטויות האלה וככה חסכת כסף... ואז

שייצא ה8600 תקנה אותו (או שפשוט תחכה לX2650 שבטח ייצא עוד חודשיים וחצי ככה שלוש...

פורסם

ATI אין שום מידע מתי הם ייצאו.

Release date and pricing information of AMDs next-generation R600 Stream Processors are unknown and the demonstration is a proof-of-concept.

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=6286

balash- מאיפה המידע שלך?

פורסם

חחחח מה זה אין שום מידע? קודם כללללל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=228771.0

דבר שני

Terjen אמר

R600 יושק במרץ שמועות אומרים על 9-8 מרץ וחלק בתערוכת CEBIT.

מלאי כנראה נראה רק באפריל (מרץ זו השקת נייר)

דבר שלישי כבר נתנו לך תמונות של פאקינג CROSSFIRE מה עוד אתה רוצה??? חלאס כמה הם יכולים למשוך את זה הכרטיסים האלה הם לא חזקים בכל כך הרבה מאלה שבסדרת 8800 חבל להם יהיה להשיק אותם ככרטיסי הדגל של השנה וחצי הקרובים...

פורסם

אין שום תאריך מתי משיקים את R600.

פורסם

ההשקה היא בעוד כחודש ~

כנראה שתוך חודש וחצי כבר יתחילו למכור בארץ את ה X2900 - אני חייב להגיד שאותי אישית הנתונים שלו כל כך הדהימו שבאמת הייתי מחכה לו.

עוד אפשרות בשבילך זה לקנות מחשב עם X300 או ג'יפורס 5200 שיספקו אותך רק לראות את ווינדוס חחחח ואייסיקיו כל השטויות האלה וככה חסכת כסף... ואז

שייצא ה8600 תקנה אותו (או שפשוט תחכה לX2650 שבטח ייצא עוד חודשיים וחצי ככה שלוש...

לי יש ג'יפורס 5200 ואני משתמש במשחקים חדשים שיש וכל מיני משחקים כבדים!

למשל קרבון עובד חלק בלי שום בעיות!!!

אני יודע שהמשחקים הממש יפים ואיכותיים לא עובדים כמו הטסט דרייב אנלימיטד אבל מה לעשות...בכל זאת זה כרטיס מסך בסדר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים