פורסם 2007 במרץ 2018 שנים יש לי שאלה לגבי מלחמת גוגו מגוגו(מלחמת העולם 3) מתי מלחמה זאת תפרוץ והאם יש סיכויים שאנחנו(העם היהודי)ישרוד במלחמה זאת.תודה
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים על פי הערכת גורמי מודיעין בצה"ל, מלחמת גוג ומגוג צפויה לפרוץ בעוד כ-3 שנים. לאור זאת, אני מציע לך להקדים את חגיגות הבר מצווה.
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים לפי האתר הרשמי של גוג ומגוג, המלחמה צפויה להגיע לארץ בסביבות Q1 2009 עם תמיכה מלאה ב DirectNuke 10, אבל עוד כמה חודשים יוצא ה multiplayer demo, אז יהיה מעניין.
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים יש לי שאלה לגבי מלחמת גוגו מגוגו(מלחמת העולם 3) מתי מלחמה זאת תפרוץ והאם יש סיכויים שאנחנו(העם היהודי)ישרוד במלחמה זאת.תודהקצת רציניות בכל התראד הזה:לא ידוע מתי המלחמה תפרוץ אבל אנחנו נישרוד וזאת המטרה (אם היית קורא את הנבואות)
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים נו טוב, הת'רד הזה לא יוביל לשום דבר חוץ מספאם אני רואה (דיון ענייני אני לא רואה שיהיה כאן).ננעל.
פורסם 2015 באוגוסט 810 שנים שלום.רציתי לדעת אם כבר היתה המלחמת גוגו מגוגו כי אני לא זוכר שהיתה אחת אבל עבר כבר המון זמן..
פורסם 2015 באוגוסט 910 שנים על מתי אף אחד לא יכול לענות לך.זה מספיק קרוב.מה שכן מלחמה עולמית כוללת זו מיועדת בשביל עם ישראל.
פורסם 2015 באוגוסט 910 שנים שלום.רציתי לדעת אם כבר היתה המלחמת גוגו מגוגו כי אני לא זוכר שהיתה אחת אבל עבר כבר המון זמן..בסוף לא יהיה. הגוגויים נכחדו
פורסם 2015 באוגוסט 910 שנים לפי האתר הרשמי של גוג ומגוג, המלחמה צפויה להגיע לארץ בסביבות Q1 2009 עם תמיכה מלאה ב DirectNuke 10, אבל עוד כמה חודשים יוצא ה multiplayer demo, אז יהיה מעניין. האנליסטים תמיד טועים.
פורסם 2015 באוגוסט 1010 שנים לא תהיה מלחמת גוג ומגוג.תהיה רק גסיסה איטית ומייסרת של המין האנושי כשלאט לאט נכלה את עצמנו בגלל שיש יותר מדי אנשים על כדור הארץ שיונקים את כל המשאבים.
פורסם 2015 באוגוסט 1010 שנים לא תהיה מלחמת גוג ומגוג.אף אחד לא שאל על מלחמת "גוג ומגוג" או איך שלא קראת לה.שאלנו על גוגו מגוגו.
פורסם 2015 באוגוסט 1010 שנים בינתיים האנושות הקטינה את צריכת הנפט שלה.צרפת ועוד מספר מדינות החלו לפתח כור גרעיני מיוחד, אשר משתמש באיזוטופ אשר יותר נפוץ בכדוה"א ושאינו בעל כל התכונות השליליות של אורוניום ופלוטניום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.