עבור לתוכן

רדאון 9800 עם קירור פסיבי?

Featured Replies

פורסם

היי יש לי רדאון 9800 ויש לו קירור כמו העליון בתמונה פה http://www.driverheaven.net/reviews/9800xt/XTPICS/2boards.JPG אבל המאוור שלו גוסס ומשמיע רעש בצורה מעצבנת בטירוף, מה שרציתי לשאול זה אם אפשר לשים על הכרטיס רק צלע קירור (משהו פשוט מאוד) בלי מאורר ובלי שזה יצור בעיות?

אני במגמה לעשות את המחשב כמה שיותר שקט

פורסם

יש לי כרטיס כזה ובזמנו שעוד היה לי את הקירור סטוק אז בטעות ניתקתי את החיבור חשמל של הקירור ולא שמתי לב וכמה ימים הכרטיס פעל בעצם ללא המאוורר ולא ראיתי שום בעיה, הכרטיס אפילו רץ עם אוברלוק אבל לא רציני (+15 ל-GPU ו-10 לזיכרון). אין לכרטיס חיישן טמפ' אז כמובן שאני לא יודע באיזו טמפ' בדיוק הוא רץ אבל לא ראיתי שום בעיות תצוגה כלשהן ולי נראה שהוא רץ בסדר גמור.

שום פעם אני אזכיר, זה היה על הקירור סטוק שהוא די זבל, אם תשים רק צלע קירור אבל יותר טובה מהסטוק אני מאמין שהכרטיס יעבוד בסדר, לפחות במהירויות סטוק, מקסימום אם חשוב שקט ולא אכפת להתפשר על ביצועים אז אפילו תחליש את הכרטיס...

פורסם
  • מחבר

אני לא מעוניין להוריד ביצועים כי אני משתמש בכרטיס בשביל משחקים אבל לא מתכוון לעשות לו אוברקלוק.

איך שמת לב שהמאורר לא מחובר היו בעיות כלשהם?

בקשר לצלע קירור לא כל כך מצאתי אחת גדולה במיוחד מצאתי משהו סביר טיפ טיפ יותר גדול מהסטוק רק בלי מאורר

פורסם

שמתי לב שהמאוורר לא מחובר כשהוצאתי את הכרטיס כדי לנקות את המחשב, פתאום שמתי לב שהוא היה מנותק וכנראה זה קרה כשהוצאתי אותו לפני זה, יש לי מארז די קטן ויש בלאגן גדול עם הכבלים אז לא שמתי לב לפני זה...

בכל מקרה, הכל עבד חלק ולא היו לי שום בעיות תצוגה כלשהן, וזה עם ההיטסינק המסכן של הקירור סטוק וקצת אוברלוק אפילו. עם צלע קירור נורמלית (לא משהו רציני, רק יותר טוב מהסטוק הנוראי) ומשחה טרמית טובה אני לא רואה שום סיבה שיהיו לך בעיות במהירויות סטוק.

פורסם
  • מחבר

עדכון

ניסיתי כמו שאתה אומר פשוט לנתק את המאוור ואחרי יום שימוש בערך זרק מסך כחול חברתי בחזרה הכל הסתדר

פורסם

חבל שאצלך לא הולך... כנראה שיש לנו כרטיסים מיצרנים שונים ובגלל זה אצלי זה עבד.

מה שכן, בכל זאת נראה לי ששילוב של צלע קירור ומשחה טובה יעבוד יופי, בהחלט שווה לך לנסות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים