פורסם 2007 במרץ 2018 שנים כמו שראיתם אם ראיתם יש לי מחשב לא רע(מפרט בצד)בקיצור, יש לי קצת כסף, התקציב עד 1300 ש"ח.אני צריך כרטיס די חזק שיסחב משחקים על MED+ ללא תקיעות.אה ומה אתם אומרים על הכ.מסך שלי? הוא עדיין טוב?חריץ AGP
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים תחכה עוד חודש בערך ויצאו כרטיסים בתווך הזה שתומכים בdx10 מומלץ ביותר לחכות..
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים הם לא יהיו AGPהמחירים של AGP גבוהים לאללה יחסית לרגיליםאולי X1950PROhttp://ksp.co.il/hmain.php?uin=4077(למרות שמומלץ להוסיף קצת ולקחת את של SAPPHIRE)אולי עדיף באמת לשדרג לוח אם ומעבד וכרטיס מסך (אולי בחלקים אם אין תקציב)
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים מחבר כן אני יודע בדקתי ו 1950PRO זה אחלה כרטיס.כמה זמן הוא יחזיק משחקים אתם יודעים?ואם אני עושה חישוב נכון אם אני אקנה כרטיס מסך PCI-E+ לוח אם חדש זה יצא הרבה יותר ממה שאני קונה רק כרטיס מסך AGP
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים כן, אני יודע שזה יצא יותר, זאת תשמור לשדרוג הגדול (לוח, מעבד, זכרונות וכרטיס)אולי אבלך כדאי להתחיל לחסוך בשבילו ולקנות במקום 1650PRO?גם יפעיל הכל היום על MED+(אבל לא את הדור הבא)לדעתי ה1950PRO אמור לעשות היום הכל על MAX- ולהיות MED+ בשנה שנתיים הקרובותאולי אחרים יחלקו עליי אבל אי אפשר לדעת מה צופן יום
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים מחבר נראה אני אבדוק.תגיד כדאי לי למכור את הכרטיס הישן שלי?אגב אחי, יש תמיכה ב Pixel מה שזה לא יהייה 3.0 לא 2.0?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.